Povezane vesti
Kija otkrila nove detalje i šokirala: Pored mene je imao 33 žene! Bolno mi je sve to
Kurir 26.06.2018
Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar je nakon osvojenih 50.000 evra potpisala papire za razvod od Slobe radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani. Stjuardesa je sada otkrila manje poznate detalje iz odnosa sa pevačem. "Nedostaju mi ti neki… »
Za samo sat vremena preko 6.000 lajkova: Sloba se po povratku iz Nemačke video sa bivšim cimerom iz rijalitija, evo i kojim…
Press 26.06.2018
Rijaliti "Zadruga" se završila, ali bivši učesnici i dalje privlače veliku pažnju. Pobednica Kristina Kija Kockar potpisala je juče papire za razvod, a Sloba Radanović je nakon što se vratio iz Nemačke gde je imao nastup, slobodno vreme iskoristio za… »
Vesti dana »
Tramp otkrio zašto se nije sastao sa Putinom pored Srbije: Sastanak otkazan u poslednji trenutak, ovo je razlog
Mondo pre 13 minutajoš 44 povezane
UŽIVO Dijana Hrka šesti dan štrajkuje glađu: Srednjoškolci i studenti se ne odvajaju od nje, stigli i poljoprivrednici, a podršku pružaju i prosvetni radnici (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 56 povezanih
Grupa maskiranih mladića pred Srpskim kulturnim centrom u Zagrebu, skandirali "za dom spremni"
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Bed Blu Bojsi vikali "Za dom spremni" ispred Srpskog kulturnog centra: Pogledajte dramatičan snimak iz Zagreba
Mondo pre 2 minutajoš 25 povezanih