Povezane vesti
Kija otkrila nove detalje i šokirala: Pored mene je imao 33 žene! Bolno mi je sve to
Kurir 26.06.2018
Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar je nakon osvojenih 50.000 evra potpisala papire za razvod od Slobe radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani. Stjuardesa je sada otkrila manje poznate detalje iz odnosa sa pevačem. "Nedostaju mi ti neki… »
Za samo sat vremena preko 6.000 lajkova: Sloba se po povratku iz Nemačke video sa bivšim cimerom iz rijalitija, evo i kojim…
Press 26.06.2018
Rijaliti "Zadruga" se završila, ali bivši učesnici i dalje privlače veliku pažnju. Pobednica Kristina Kija Kockar potpisala je juče papire za razvod, a Sloba Radanović je nakon što se vratio iz Nemačke gde je imao nastup, slobodno vreme iskoristio za… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuz novom američkom teritorijom, Teheran reagovao na najavu novih sankcija SAD
NIN pre 3 satajoš 32 povezane
Lando Noris se oglasio posle druge uzastopne pobede: Još uvek ne razmišlja o borbi za titulu, evo šta mu je trenutni cilj!
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Topić peta u skoku uvis, Španović deveta u troskoku na mitingu Dijamantske lige u Poljskoj
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih
Ruski avion uspeo da ugasi glavna žarišta požara na dve lokacije u Srbiji
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih