Povezane vesti
Kija otkrila nove detalje i šokirala: Pored mene je imao 33 žene! Bolno mi je sve to
Kurir 26.06.2018
Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar je nakon osvojenih 50.000 evra potpisala papire za razvod od Slobe radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani. Stjuardesa je sada otkrila manje poznate detalje iz odnosa sa pevačem. "Nedostaju mi ti neki… »
Za samo sat vremena preko 6.000 lajkova: Sloba se po povratku iz Nemačke video sa bivšim cimerom iz rijalitija, evo i kojim…
Press 26.06.2018
Rijaliti "Zadruga" se završila, ali bivši učesnici i dalje privlače veliku pažnju. Pobednica Kristina Kija Kockar potpisala je juče papire za razvod, a Sloba Radanović je nakon što se vratio iz Nemačke gde je imao nastup, slobodno vreme iskoristio za… »
Vesti dana »
Elektrodistribucija Srbije: Ivanjica sukcesivno dobija električnu energiju, smanjuju se kvarovi u Zapadnoj Srbiji
Euronews pre 22 minutajoš 28 povezanih
„Jedna povreda može da promeni život“: Iz Hitne pomoći apeluju da se bez preke potrebe ne izlazi na led
Danas pre 38 minutajoš 41 povezana
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Otklonjen kvar na dalekovodu Arilje-Ivanjica, struja stiže postepeno
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Iranske vlasti: Spremni smo da čujemo glas naroda, nerede organizuju SAD i Izrael
Sputnik pre 22 minutajoš 25 povezanih