Повезане вести
Наташа Беквалац дала интервјуу и први пут проговорила о животу после Луке
Трачара 27.06.2018
Чекајући да се озваничи развод са Луком Лазукићем, кога је оптужила да ју је брутално претукао у стану на Дедињу, Наташа Беквалац се вратила свом послу, те је недавно дала и свој први интервјуу након трауматичног догађаја… »
Први интервју Наташе Беквалац после насиља у породици: Повреди ме свако сећање на Луку
Курир 27.06.2018
Ствари се увек дешавају онако како треба да се десе. Вероватно је све што се догађа најбоље за мене, каже певачица. Наташа Беквалац коначно се тргла и храбро наставила да пуним плућима живи живот, за који је до пре само три… »
Наташа Беквалац: Питате ме оно што ће ме повредити
Мондо 27.06.2018
Певачица се огласила први пут након скандала са мужем Луком Лазукићем. Наташа Беквалац је тренутно у процесу развода и суђења са супругом Луком Лазукићем, којег је оптужила да ју је брутално претукао у њеном стању на Дедињу… »
"Све ово је вероватно најбоље за мене": Наташа Беквалац први пут отворено о паклу у ком се нашла због Луке (видео)
Блиц 27.06.2018
Након свега што је преживела, певачица Наташа Беквалац је са осмехом посетила децу без родитеља и цео дан провела са њима. Како је нагласила, деца лече све ране, а места за љубав још има. Када су малишани угледали Наташу… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 56 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Шабанова удовица плаче, Урош Живковић је теши: Певач загрлио Гоцу на концерту у Шапцу - Хасан Дудић дошао након здравствених проблема, а Илда одржала емотиван говор (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Време је за нову фазу": Макрон најављује санкције Израелу ако не оконча рат у Гази
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана