Povezane vesti
Putnici ostali bez letovanja, agenciji sledi gubitak licence
N1 Info 27.06.2018
Više hiljada građana koji su letovanje uplatili preko agencije "S.A.B. travel" ostalo je bez putovanja, jer je ta agencija sve polaske otkazala zbog, kako su saopštili, finansijskih poteškoća. Protiv vlasnika agencije pokrenut je postupak za… »
"Mere inspekcije nisu dovoljne da spreče kriminal u turizmu"
Radio 021 27.06.2018
Turistička inspekcija podnela je predlog za oduzimanje licence agenciji S.A.B, a protiv vlasnika Stevana Buđića biće podneta prekršajna prijava, piše "Danas". Nacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je turističku inspekciju da zaustavi… »
Agenciji S.A.B. se oduzima licenca
Gde investirati 27.06.2018
Turistička inspekcija podnela je predlog za oduzimanje licence agenciji S.A.B. a protiv vlasnika Stevana Buđića biće podneta prekršajna prijava. Mi smo završili pregled dokumentacije, utvrdili smo i insolventnost i druge činjenice i moći ćemo da… »
Agenciji S.A.B. se oduzima licenca, protiv vlasnika prekršajna prijava
SEEbiz 27.06.2018
BEOGRAD - Turistička inspekcija podnela je predlog za oduzimanje licence agenciji S.A.B. a protiv vlasnika Stevana Buđića biće podneta prekršajna prijava. Mi smo završili pregled dokumentacije, utvrdili smo i insolventnost i druge činjenice i moći… »
NOPS: Kriminal u turizmu, mere inspekcije očito nisu dovoljne
Blic 27.06.2018
Nacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je turističku inspekciju da zaustavi afere koje se poslednjih godina događaju u sektoru turističkih usluga. Kako je saopšteno iz NOPS-a, u ime svih oštećenih putnika, a nakon što je nekoliko… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 14 minutajoš 27 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 38 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
Euronews pre 32 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 13 minutajoš 13 povezanih
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 1 satjoš 47 povezanih