Повезане вести
Марадони прву помоћ указали руски политичари (видео, фото)
Спутник 27.06.2018
Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона пуштен је из болнице и осећа се добро, након што му је позлило после драматичне победе Аргентине над Нигеријом (2:1) за пласман у осмину финала Мундијала у Русији… »
Марадона пуштен из болнице након колабирања! Легенда светског фудбала се добро осећа! (фото)
Телеграф 27.06.2018
Дијего Марадона се опоравио од шока након победе Аргентине над Нигеријом. Један од најбољих фудбалера свих времена, Дијего Армандо Марадона, пуштен је из болнице и осећа се добро, након што му је позлило после драматичне победе… »
Огласио се Марадона: Болео ме је врат, добро сам
Хот спорт 27.06.2018
Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је да је „добро“, након што су га прегледали лекари јер му је позлило током утакмице Аргентине и Нигерије на Светском првенству. Како је данас пренео Би-Би-Си (ББЦ), Марадона… »
Шта је са Марадоном? Он каже: "Ма, није ми ништа"
Мондо 27.06.2018
Легенда Аргентине и један од најбољих играча свих времена завршио је у болници после пласмана своје репрезентације у осмину финала Светског првенства. Марадона: "Ма, само ме боли врат, иначе сам добро". Фото: АП Пхото/Петр Давид… »
Марадона пуштен из болнице, позлило му после победе Аргентине
Радио 021 27.06.2018
Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона пуштен је из болнице и осећа се добро, након што му је позлило после драматичне победе Аргентине над Нигеријом. Њему је указана помоћ у једној болници у Санкт… »
Марадона пуштен из болнице, осећа се добро
Политика 27.06.2018
САНКТ ПЕТЕРБУРГ- Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона пуштен је из болнице и осећа се добро, након што му је позлило после драматичне победе Аргентине над Нигеријом (2:1) за пласман у осмину финала… »
Меси: Бог није дозволио да испаднемо
Дневник 27.06.2018
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Најбољи аргентински фудбалер Лионел Меси изјавио је да је био убеђен да ће "гаучоси" победити Нигерију и проћи у нокаут фазу Светског првенства. Аргентина је прошла међу 16 најбољих на свету голом у 86. минуту… »
Марадона: Добро сам
Нови магазин 27.06.2018
Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је да је добро, након што су га прегледали лекари јер му је позлило током утакмице Аргентине и Нигерије на Светском првенству. Како је данас пренео Би-Би-Си (ББЦ), Марадона је… »
Марадона: Није дрога, нисам био у болници...
Н1 Инфо 27.06.2018
Легендарни фудбалер Дијего Марадона добро се осећа дан након очигледних здравствених проблема које је имао после меча између Аргентине и Нигерије на стадиону "Крестовски" у Санкт Петербургу. Руски медији су у понедељак увече… »
Марадона је добро
Вести онлине 27.06.2018
Лекари су на стадиону стабилизовали здравствено стање славног аргентинског фудбалера коме је због бурних емоција позлило после утакмице Аргентине и Нигерије. Аргентина се на једвите јаде домогла осмине финала, али су и њен… »
Марадона пуштен из болнице, осећа се добро
РТВ 27.06.2018
САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона пуштен је из болнице и осећа се добро, након што му је позлило после драматичне победе Аргентине над Нигеријом. Њему је указана помоћ у једној… »
Група Д: Рохо у 86. минуту за пролаз Аргентине у осмину финала, Хрватска прва
Студио Б 27.06.2018
Фудбалери Аргентине пласирали су се у осмину финала Светског првенства, пошто су данас у трећем колу Групе Д победили Нигерију са 2:1, док је Хрватска истим резултатом славила против Исланда. Аргентини је за пласман у осмину… »
Вести дана »

Зеленски: Више од 300 руских дронова и 37 ракета гађало енергетски сектор и цивилну инфраструктуру Б
Бета пре 4 минутајош 21 повезана

Појачане контроле широм Србије: Полиција на улицама до 20. октобра, на удару возачи који не поштују пешаке
РИНА пре 1 сатјош 19 повезаних

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане