Povezane vesti
"Smeta im što imam lepog i mladog dečka": Goga Sekulić otvoreno o ljubomori koleginica
Blic 27.06.2018
Pevačica Goga Sekulić, koja je nedavno objavila da je trudna, iskreno je odgovorila na pitanja o trudnoći, izabraniku, ali i odnosu sa koleginicama. Kako se osećaš sada kada si u drugom stanju? - Mnogo smo srećni i Uroš i ja. Posle svega što mi se… »
Goga Sekulić je trudna u 41. Godini: A sada je progovorila o ljubomori koleginica! Prave spletke, smeta im što imam lepog i…
Kurir 27.06.2018
Pevačica Goga Sekulić (41) je u četvrtom mesecu trudnoće i očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Urošem Domanovićem. Ona ne krije radost i sreću što joj se konačno ispunila želja ostane u blagoslovenom stanju, a sada je progovorila o… »
U četvrtom mesecu: Goga Sekulić pokazala trudnički stomak
Blic 27.06.2018
Pevačica Goga Sekulić u drugom je stanju i očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Urošem Domanovićem, a par je presrećan zbog činjenice da će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. Goga je trenutno u 4. mesecu trudnoće, te je trudnički… »
Goga pokazala trudnički stomačić: Sekulićeva zatrudnela u 41. godini, a ovako je reagovala majka njenog 15 godina mlađeg…
Kurir 27.06.2018
Pevačica je saznala da je u drugom stanju tek kada je bila u drugom mesecu trudnoće, a onda je primetila da je nešto drugačije. Goga Sekulić je vidno raspoložena prošetala gradom u beloj haljini, na kojoj se ocrtavao trudnički stomačić… »
Vesti dana »

'Hoćemo da nas RTS čuje': Studentska blokada Javnog servisa, policajcu povređeno oko
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, odata pošta žrtvama
NIN pre 1 satjoš 3 povezane

Premijer u ostavci i ministri položili venac na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Oglasio se Peskov: Nije isključen telefonski razgovor Putina i Trampa
Danas pre 39 minutajoš 26 povezanih