Повезане вести

"Смета им што имам лепог и младог дечка": Гога Секулић отворено о љубомори колегиница

"Смета им што имам лепог и младог дечка": Гога Секулић отворено о љубомори колегиница

Блиц 27.06.2018
Певачица Гога Секулић, која је недавно објавила да је трудна, искрено је одговорила на питања о трудноћи, изабранику, али и односу са колегиницама. Како се осећаш сада када си у другом стању? - Много смо срећни и Урош и ја… »
Гога Секулић је трудна у 41. Години: А сада је проговорила о љубомори колегиница! Праве сплетке, смета им што имам лепог и…

Гога Секулић је трудна у 41. Години: А сада је проговорила о љубомори колегиница! Праве сплетке, смета им што имам лепог и…

Курир 27.06.2018
Певачица Гога Секулић (41) је у четвртом месецу трудноће и очекује своје прво дете са изабраником Урошем Домановићем. Она не крије радост и срећу што јој се коначно испунила жеља остане у благословеном стању, а сада је… »
У четвртом месецу: Гога Секулић показала труднички стомак

У четвртом месецу: Гога Секулић показала труднички стомак

Блиц 27.06.2018
Певачица Гога Секулић у другом је стању и очекује своје прво дете са изабраником Урошем Домановићем, а пар је пресрећан због чињенице да ће се остварити у најлепшој животној улози. Гога је тренутно у 4. месецу трудноће, те је… »
Гога показала труднички стомачић: Секулићева затруднела у 41. години, а овако је реаговала мајка њеног 15 година млађег мужа!…

Гога показала труднички стомачић: Секулићева затруднела у 41. години, а овако је реаговала мајка њеног 15 година млађег мужа!…

Курир 27.06.2018
Певачица је сазнала да је у другом стању тек када је била у другом месецу трудноће, а онда је приметила да је нешто другачије. Гога Секулић је видно расположена прошетала градом у белој хаљини, на којој се оцртавао труднички… »

Вести дана »