Povezane vesti
Istorijski dan za srpski fudbal: Atmosfera u Moskvi u znaku “orlova”(foto/video)
Večernje novosti 27.06.2018
Pristalice Srbije su imale jasnu poruku za fudbalere pred okršaj sa “kariokama”. “Ajmo, ajde, svi u napad!”. To je poruka navijača Srbije pred utakmicu sa Brazilom u Moskvi. Pristalice Srbije su se okupile u ruskoj prestonici ispred stadiona… »
Sale nacionale poslao snažnu poruku fudbalerima: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!
Hot sport 27.06.2018
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije smatra da možemo pobediti Brazil večeras. Ako neko u našoj zemlji zna kako se igraju velike utakmice, onda je to on. Aleksandar Đorđević u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri osvojio je mnoga… »
Sale uz fudbalere: Mir u glavi, vatra u srcu, vera u sebe!
Večernje novosti 27.06.2018
Veliki sam navijač “orlova” u ovom momentu. Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica za igrače od ove protiv Brazila - jasan je selektor košarkaša. Svi su uz fudbalere večeras! Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević… »
Saša Đorđević: Mir u glavi, vatra u srcu!
Mondo 27.06.2018
Rođeni pobednik ima poruku za fudbalere Srbije pred istorijski duel sa Brazilom u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Foto: MN Press Aleksandar Đorđević veruje u fudbalere Srbije! "Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 42 minutajoš 18 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 13 minutajoš 17 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 15 povezanih