Povezane vesti
Istorijski dan za srpski fudbal: Atmosfera u Moskvi u znaku “orlova”(foto/video)
Večernje novosti 27.06.2018
Pristalice Srbije su imale jasnu poruku za fudbalere pred okršaj sa “kariokama”. “Ajmo, ajde, svi u napad!”. To je poruka navijača Srbije pred utakmicu sa Brazilom u Moskvi. Pristalice Srbije su se okupile u ruskoj prestonici ispred stadiona “Otkrijte… »
Sale nacionale poslao snažnu poruku fudbalerima: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!
Hot sport 27.06.2018
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije smatra da možemo pobediti Brazil večeras. Ako neko u našoj zemlji zna kako se igraju velike utakmice, onda je to on. Aleksandar Đorđević u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri osvojio je mnoga odličja, pa… »
Sale uz fudbalere: Mir u glavi, vatra u srcu, vera u sebe!
Večernje novosti 27.06.2018
Veliki sam navijač “orlova” u ovom momentu. Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica za igrače od ove protiv Brazila - jasan je selektor košarkaša. Svi su uz fudbalere večeras! Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je imao… »
Saša Đorđević: Mir u glavi, vatra u srcu!
Mondo 27.06.2018
Rođeni pobednik ima poruku za fudbalere Srbije pred istorijski duel sa Brazilom u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Foto: MN Press Aleksandar Đorđević veruje u fudbalere Srbije! "Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da je… »
Vesti dana »
Iranski ambasador otkrio detalje o ranjavanju ajatolaha! Modžtaba Hamnei preživeo bombardovanje: "Mislim da je u bolnici, ne može da održi govor"
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 16 minutajoš 70 povezanih
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 42 minutajoš 25 povezanih
Žigmanov (DSHV) osudio izjavu funkcionera SNS da su svi Hrvati ustaše
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih