Povezane vesti
Istorijski dan za srpski fudbal: Atmosfera u Moskvi u znaku “orlova”(foto/video)
Večernje novosti 27.06.2018
Pristalice Srbije su imale jasnu poruku za fudbalere pred okršaj sa “kariokama”. “Ajmo, ajde, svi u napad!”. To je poruka navijača Srbije pred utakmicu sa Brazilom u Moskvi. Pristalice Srbije su se okupile u ruskoj prestonici ispred stadiona “Otkrijte… »
Sale nacionale poslao snažnu poruku fudbalerima: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!
Hot sport 27.06.2018
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije smatra da možemo pobediti Brazil večeras. Ako neko u našoj zemlji zna kako se igraju velike utakmice, onda je to on. Aleksandar Đorđević u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri osvojio je mnoga odličja, pa… »
Sale uz fudbalere: Mir u glavi, vatra u srcu, vera u sebe!
Večernje novosti 27.06.2018
Veliki sam navijač “orlova” u ovom momentu. Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica za igrače od ove protiv Brazila - jasan je selektor košarkaša. Svi su uz fudbalere večeras! Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je imao… »
Saša Đorđević: Mir u glavi, vatra u srcu!
Mondo 27.06.2018
Rođeni pobednik ima poruku za fudbalere Srbije pred istorijski duel sa Brazilom u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Foto: MN Press Aleksandar Đorđević veruje u fudbalere Srbije! "Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da je… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji oblačno, najviša dnevna temperatura 12 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 44 minutajoš 16 povezanih
Uhapšen sedamnaestogodišnjak iz Novog Sada zbog posedovanja ručne bombe
RTV pre 14 minutajoš 18 povezanih
Tramp potpisao uredbu o carinama zemljama koje posluju sa Iranom
N1 Info pre 19 minutajoš 12 povezanih
Lajović posle meča Dejvis kupa doživeo nezgodu, završio u bolnici
Danas pre 19 minutajoš 16 povezanih