Povezane vesti

Istorijski dan za srpski fudbal: Atmosfera u Moskvi u znaku “orlova”(foto/video)

Istorijski dan za srpski fudbal: Atmosfera u Moskvi u znaku “orlova”(foto/video)

Večernje novosti 27.06.2018
Pristalice Srbije su imale jasnu poruku za fudbalere pred okršaj sa “kariokama”. “Ajmo, ajde, svi u napad!”. To je poruka navijača Srbije pred utakmicu sa Brazilom u Moskvi. Pristalice Srbije su se okupile u ruskoj prestonici ispred stadiona… »
Sale nacionale poslao snažnu poruku fudbalerima: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!

Sale nacionale poslao snažnu poruku fudbalerima: Mir u glavi, vatra u srcu i vera u sebe!

Hot sport 27.06.2018
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije smatra da možemo pobediti Brazil večeras. Ako neko u našoj zemlji zna kako se igraju velike utakmice, onda je to on. Aleksandar Đorđević u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri osvojio je mnoga… »
Sale uz fudbalere: Mir u glavi, vatra u srcu, vera u sebe!

Sale uz fudbalere: Mir u glavi, vatra u srcu, vera u sebe!

Večernje novosti 27.06.2018
Veliki sam navijač “orlova” u ovom momentu. Ne postoji bolja utakmica i bolja pozornica za igrače od ove protiv Brazila - jasan je selektor košarkaša. Svi su uz fudbalere večeras! Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević… »
Saša Đorđević: Mir u glavi, vatra u srcu!

Saša Đorđević: Mir u glavi, vatra u srcu!

Mondo 27.06.2018
Rođeni pobednik ima poruku za fudbalere Srbije pred istorijski duel sa Brazilom u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Foto: MN Press Aleksandar Đorđević veruje u fudbalere Srbije! "Ja sam u ovom trenutku veliki navijač fudbalske reprezentacije. Znam da… »

Vesti dana »