Povezane vesti
Murinjo: Srbija ludom emocijom može da stvori problem Brazilu
Vesti online 27.06.2018
Portugalski trener smatra da je naša reprezentacija jaka i fizički i taktički. - Sviđa mi se Nemanja Matić koji igra kod mene u Mančester junajtedu. Sa njim imam fantastičan odnos, ali je Nemanji potreban odmor. On je jedan od onih igrača kojima je… »
Verujem u ludu igru i emotivni zanos Srbije: Murinjo promenio ploču, sada daje šanse Srbiji protiv Brazila (foto)
Telegraf 27.06.2018
Portugalski stučnjak ocenio da Srbija ima šanse portiv favorizovanih Brazilaca. Šef struke Mančester junajteda, Žoze Murinjo, dao je svoj sud povodom predstojećeg meča treće runde grupne faze Svetskog prvenstva između reprezentacija Srbije i Brazila. -… »
Vesti dana »
Pucanj topa sa Žute tabije u Sarajevu najavio završetak posta i kraj meseca Ramazana
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 1 satjoš 40 povezanih
Lideri 25 članica EU usvojili zaključke o Ukrajini, Orban i Fico nisu potpisali
RTV pre 10 minutajoš 29 povezanih
Scenario sudnjeg dana: Kako je napad na 1 gasno polje pokrenuo ogromnu krizu koja može trajati godinama: "Ni u najluđim snovima ne bih mislio da će se to desiti"
Kurir pre 15 minutajoš 240 povezanih
Lesor motivisan pred Zvezdu: "Ako to učinimo, nijedan tim u Evropi nas neće moći zaustaviti"
Nova pre 2 satajoš 45 povezanih