Povezane vesti
Krstajić: Moramo da idemo dalje i uzdignuta čela se vratimo u Srbiju
Sportski žurnal 27.06.2018
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić nije skrivao tugu posle poraza Srbije od Brazila i eliminacije naše reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji: - Čestitam Brazilu na zasluženoj pobedi, svojim… »
Krstajić na konferenciji: Pitajte Nejmara šta sam mu rekao…
Hot sport 27.06.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić nije previše žalio za porazom od Brazila i eliminacijom sa Mondijala, već je u svemu video pozitivne stvari. Na zvaničnoj konferenciji za medije nakon poslednjeg meča na Svetskom prvenstvu, Krstajić je bio zadovoljan… »
Krstajić o opštem utisku: Možemo biti zadovoljni
Mondo 27.06.2018
"Teško je vaditi se protiv Brazila, pokušali smo...", konstatovao je selektor Srbije posle završenog učešća na Mundijalu. Porazom od Brazila 0:2, Srbija je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji. U prvom kolu savladana je Kostarika 1:0, ali su… »
Kostić: Mogli smo da damo gol...
Mozzart sport 27.06.2018
"Nismo se obrukali", dodaje Rukavina. Deset minuta kvalitetnog fudbala, nekoliko stvorenih šansi i bez prave realizacije. Kada je na drugoj strani tim poput Brazila, to je premalo da bi se došlo do pozitivnog rezultata, kamoli tri boda... Srbija je… »
Tadić: Brazil je moćan, treba da budemo ponosni
N1 Info 27.06.2018
Vezista Srbije Dušan Tadić poručio je da je Orlovima malo nedostajalo da dođu do boljeg rezultata na Mondijalu u Rusiji. Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva Srbi su porazom od Brazila 2:0 okončali Svetsko prvenstvo na trećoj poziciji grupe E… »
Srbi složni: Ispali smo protiv Švajcaraca...
N1 Info 27.06.2018
Desni bek Srbije Antonio kazao je da su Brazilci zasluženo slavili i da su Orlovi plasman u osminu finala propustili u utakmici sa Švajcarskom. "Brazil je zasluženo pobedio, bili su bolji za ta dva gola. Mi smo imali smo par šansi ali mislim da smo… »
Krstajić: Čestitam momcima, mladi zalog za budućnost
N1 Info 27.06.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić kazao je da njegovi igrači treba da budu uzdignutih čela posle poraza od Brazila (2:0), koji je Orlove izbacio sa Mondijala u Rusiji. Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva Orlovi Mondijal završavaju na trećoj… »
Tadić: Da smo iskoristili bar jednu priliku...; Kostić: Imali smo mi svojih deset minuta
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Filip Kostić je rezimirao meč sa Brazilom: - Dali smo maksimum, igrali dobro, ali nismo imali sreće. Šta je, tu je, idemo dalje. Rekao sam i pre početka turnira, Brazilci su favoriti za… »
Rukavina: Nismo se obrukali; Stojković: Pokušali smo sve, ali ne može se dalje
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Antonio Rukavina realno je sagledao učinak Orlova: - Brazilci su zasluženo pobedili, bolji su bili za ta dva gola. Mi smo odigrali dobar meč, nismo se obrukali, znam da to ne znači mnogo ni… »
"Orlovi": Brazil je bolji!
Mondo 27.06.2018
Reprezentativci Srbije ističu da je Brazil u sredu bio bolji, a da je šansa propuštena protiv Švajcarske. "Igrali nerešeno, izgubili, isto je", rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić posle meča sa Švajcarskom. Upravo taj bod protiv "sajdžija" Srbiji bi… »
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 44 minutajoš 17 povezanih
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 35 minutajoš 17 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 40 minutajoš 13 povezanih
Danas je Gavrilovdan: Vernici slave Božjeg glasnika, a običaji kažu da danas jedno nikako ne treba raditi!
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih