Повезане вести
Крстајић: Морамо да идемо даље и уздигнута чела се вратимо у Србију
Спортски журнал 27.06.2018
Бразил победио Србију 2:0 и елиминисао је са Мондијала у Русији. Селектор Младен Крстајић није скривао тугу после пораза Србије од Бразила и елиминације наше репрезентације са Светског првенства у Русији: - Честитам Бразилу на… »
Крстајић на конференцији: Питајте Нејмара шта сам му рекао…
Хот спорт 27.06.2018
Селектор Србије Младен Крстајић није превише жалио за поразом од Бразила и елиминацијом са Мондијала, већ је у свему видео позитивне ствари. На званичној конференцији за медије након последњег меча на Светском првенству… »
Крстајић о општем утиску: Можемо бити задовољни
Мондо 27.06.2018
"Тешко је вадити се против Бразила, покушали смо...", констатовао је селектор Србије после завршеног учешћа на Мундијалу. Поразом од Бразила 0:2, Србија је завршила учешће на Светском првенству у Русији. У првом колу савладана је… »
Костић: Могли смо да дамо гол...
Моззарт спорт 27.06.2018
"Нисмо се обрукали", додаје Рукавина. Десет минута квалитетног фудбала, неколико створених шанси и без праве реализације. Када је на другој страни тим попут Бразила, то је премало да би се дошло до позитивног резултата, камоли… »
Тадић: Бразил је моћан, треба да будемо поносни
Н1 Инфо 27.06.2018
Везиста Србије Душан Тадић поручио је да је Орловима мало недостајало да дођу до бољег резултата на Мондијалу у Русији. Миленниум - спонзор вести са Светског првенства Срби су поразом од Бразила 2:0 окончали Светско првенство на… »
Срби сложни: Испали смо против Швајцараца...
Н1 Инфо 27.06.2018
Десни бек Србије Антонио казао је да су Бразилци заслужено славили и да су Орлови пласман у осмину финала пропустили у утакмици са Швајцарском. "Бразил је заслужено победио, били су бољи за та два гола. Ми смо имали смо пар… »
Крстајић: Честитам момцима, млади залог за будућност
Н1 Инфо 27.06.2018
Селектор Србије Младен Крстајић казао је да његови играчи треба да буду уздигнутих чела после пораза од Бразила (2:0), који је Орлове избацио са Мондијала у Русији. Миленниум - спонзор вести са Светског првенства Орлови Мондијал… »
Тадић: Да смо искористили бар једну прилику...; Костић: Имали смо ми својих десет минута
Бразил победио Србију 2:0 и елиминисао је са Мондијала у Русији. Филип Костић је резимирао меч са Бразилом: - Дали смо максимум, играли добро, али нисмо имали среће. Шта је, ту је, идемо даље. Рекао сам и пре почетка турнира… »
Рукавина: Нисмо се обрукали; Стојковић: Покушали смо све, али не може се даље
Бразил победио Србију 2:0 и елиминисао је са Мондијала у Русији. Антонио Рукавина реално је сагледао учинак Орлова: - Бразилци су заслужено победили, бољи су били за та два гола. Ми смо одиграли добар меч, нисмо се обрукали… »
"Орлови": Бразил је бољи!
Мондо 27.06.2018
Репрезентативци Србије истичу да је Бразил у среду био бољи, а да је шанса пропуштена против Швајцарске. "Играли нерешено, изгубили, исто је", рекао је селектор Србије Младен Крстајић после меча са Швајцарском. Управо тај бод… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 54 минутајош 22 повезане
Поново сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Н1 Инфо пре 4 минутајош 21 повезана
Денвер никада у историји није урадио оно што јесте са Јокићем! Србин срушио Џорданов учинак, а Нагетси направили нешто невиђено (галерија)
Курир пре 44 минутајош 19 повезаних
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 39 минутајош 14 повезаних