Povezane vesti
Krstajić: Moramo da idemo dalje i uzdignuta čela se vratimo u Srbiju
Sportski žurnal 27.06.2018
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić nije skrivao tugu posle poraza Srbije od Brazila i eliminacije naše reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji: - Čestitam Brazilu na zasluženoj pobedi… »
Krstajić na konferenciji: Pitajte Nejmara šta sam mu rekao…
Hot sport 27.06.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić nije previše žalio za porazom od Brazila i eliminacijom sa Mondijala, već je u svemu video pozitivne stvari. Na zvaničnoj konferenciji za medije nakon poslednjeg meča na Svetskom prvenstvu, Krstajić je bio zadovoljan… »
Krstajić o opštem utisku: Možemo biti zadovoljni
Mondo 27.06.2018
"Teško je vaditi se protiv Brazila, pokušali smo...", konstatovao je selektor Srbije posle završenog učešća na Mundijalu. Porazom od Brazila 0:2, Srbija je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji. U prvom kolu savladana je Kostarika 1:0… »
Kostić: Mogli smo da damo gol...
Mozzart sport 27.06.2018
"Nismo se obrukali", dodaje Rukavina. Deset minuta kvalitetnog fudbala, nekoliko stvorenih šansi i bez prave realizacije. Kada je na drugoj strani tim poput Brazila, to je premalo da bi se došlo do pozitivnog rezultata, kamoli tri boda... Srbija je… »
"Orlovi": Brazil je bolji!
Mondo 27.06.2018
Reprezentativci Srbije ističu da je Brazil u sredu bio bolji, a da je šansa propuštena protiv Švajcarske. "Igrali nerešeno, izgubili, isto je", rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić posle meča sa Švajcarskom. Upravo taj bod protiv "sajdžija"… »
Rukavina: Nismo se obrukali; Stojković: Pokušali smo sve, ali ne može se dalje
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Antonio Rukavina realno je sagledao učinak Orlova: - Brazilci su zasluženo pobedili, bolji su bili za ta dva gola. Mi smo odigrali dobar meč, nismo se obrukali, znam da to ne znači mnogo… »
Tadić: Da smo iskoristili bar jednu priliku...; Kostić: Imali smo mi svojih deset minuta
Brazil pobedio Srbiju 2:0 i eliminisao je sa Mondijala u Rusiji. Filip Kostić je rezimirao meč sa Brazilom: - Dali smo maksimum, igrali dobro, ali nismo imali sreće. Šta je, tu je, idemo dalje. Rekao sam i pre početka turnira, Brazilci su favoriti za… »
Krstajić: Čestitam momcima, mladi zalog za budućnost
N1 Info 27.06.2018
Selektor Srbije Mladen Krstajić kazao je da njegovi igrači treba da budu uzdignutih čela posle poraza od Brazila (2:0), koji je Orlove izbacio sa Mondijala u Rusiji. Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva Orlovi Mondijal završavaju na trećoj… »
Srbi složni: Ispali smo protiv Švajcaraca...
N1 Info 27.06.2018
Desni bek Srbije Antonio kazao je da su Brazilci zasluženo slavili i da su Orlovi plasman u osminu finala propustili u utakmici sa Švajcarskom. "Brazil je zasluženo pobedio, bili su bolji za ta dva gola. Mi smo imali smo par šansi ali mislim da smo… »
Tadić: Brazil je moćan, treba da budemo ponosni
N1 Info 27.06.2018
Vezista Srbije Dušan Tadić poručio je da je Orlovima malo nedostajalo da dođu do boljeg rezultata na Mondijalu u Rusiji. Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva Srbi su porazom od Brazila 2:0 okončali Svetsko prvenstvo na trećoj poziciji… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 5 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana