Povezane vesti
Kolarov i Matić blizu povlačenja iz reprezentacije
Dnevnik 28.06.2018
MOSKVA: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov i zamenik Nemanja Matić posle poraza od Brazila 2:0 i eliminacije sa Mundijala najavili su mogućnost povlačenja iz državnog tima. Srbija u septembru startuje u novoformiranoj Ligi nacija… »
Matić: Ako budem spreman igraću, ako ne povući ću se
N1 Info 28.06.2018
Nemanja Matić je protiv Brazila možda odigrao i poslednju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Posle Svetskog prvenstva Srbiju očekuje učešće u Ligi nacija, ali Matić nije siguran da će biti deo reprezentacije. "Hoću malo da se odmorim. Odigrao sam 60… »
Matić iznenadio sve: Možda se i povučem iz reprezentacije
Večernje novosti 27.06.2018
Prvo mi je neophodan odmor. Ispražnjen sam i fizički i emotivno. Pričaćemo o svemu, ne volim da se bavim kalkulacijama - kaže Nemanja. Vezista “orlova” Nemanja Matić je posle ispadanja sa Svetskog prvenstva otkrio da bi mogao da se povuče iz… »
Vesti dana »

Na severu zemlje uglavnom vedro, južno od Beograda kišovito, temperatura do 18 stepeni
N1 Info pre 43 minutajoš 15 povezanih

Na brzoj pruzi Beograd-Subotica od podneva redovan putnički saobraćaj, do 12. oktobra besplatne karte
N1 Info pre 53 minutajoš 11 povezanih

Da li nove platne kartice možemo da koristimo za onlajn kupovinu?
Kamatica pre 58 minutajoš 6 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na Belgorodsku oblast: Povređene tri osobe, među njima i dete
Euronews pre 43 minutajoš 8 povezanih

Gomila ljudi kamenovala automobil predsednika: Primećeni tragovi metaka: Prijavljen pokušaj atentata na Danijela Noboa
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih