Povezane vesti
Kolarov i Matić blizu povlačenja iz reprezentacije
Dnevnik 28.06.2018
MOSKVA: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov i zamenik Nemanja Matić posle poraza od Brazila 2:0 i eliminacije sa Mundijala najavili su mogućnost povlačenja iz državnog tima. Srbija u septembru startuje u novoformiranoj Ligi… »
Matić: Ako budem spreman igraću, ako ne povući ću se
N1 Info 28.06.2018
Nemanja Matić je protiv Brazila možda odigrao i poslednju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Posle Svetskog prvenstva Srbiju očekuje učešće u Ligi nacija, ali Matić nije siguran da će biti deo reprezentacije. "Hoću malo da se odmorim. Odigrao sam… »
Matić iznenadio sve: Možda se i povučem iz reprezentacije
Večernje novosti 27.06.2018
Prvo mi je neophodan odmor. Ispražnjen sam i fizički i emotivno. Pričaćemo o svemu, ne volim da se bavim kalkulacijama - kaže Nemanja. Vezista “orlova” Nemanja Matić je posle ispadanja sa Svetskog prvenstva otkrio da bi mogao da se povuče iz… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana