Povezane vesti
Foto Barbarez prozvao krstajića: Ko će sada u Hag?
Večernje novosti 28.06.2018
Sergej Barbarez, legendarni bosanski fudbaler, nakon utakmice Brazila i Srbije (2:0), poslao je poruku selektoru Srbije, reprezentacije koja je završila svoj nastup na Svetskom prvenstvu. Sergej Barbarez, legendarni bosanski fudbaler, nakon utakmice… »
Tošić i Milivojević iznenađeni, Karleuša "pecka"
Mondo 28.06.2018
Srpski reprezentativci ne znaju što su izostavljeni iz postave za meč sa Brazilom, a na to je imala šta da kaže i pevačica Jelena Karleuša. Iznenadio je selektor Srbijhe Mladen Krstajić kada je doneo odluku da Luka Milivojević i Duško Tošić ne budu u… »
Tošić: Pitajte selektora...; Luka: Pitajte selektora...
N1 Info 28.06.2018
Defanzivac Srbije Duško Tošić i vezista Luka Milivojević nisu igrali u meču poslednjeg kola sa Brazilom, posle čega su poručili da razlog takve odluke zna selektor Mladen Krstajić. "Svako voli da igra protiv Brazila, bio sam iznenađen, ali bio sam… »
Tošić otvoreno: Volim Srbiju i vojnik sam reprezentacije, ali pitajte selektora zašto nisam igrao
Hot sport 28.06.2018
Mladen Krstajić je odlučio da za razliku od prve dve utakmice, u tim ne uvrsti Duška Tošića. Umesto njega priliku je u defanzivnoj liniji pored Milenkovića dobio Miloš Veljković. Međutim, razlog neigranja Tošića koji je ostavio dobar utisak na Mondijalu… »
Vesti dana »
Okupljanje ispred FDU: Godinu dana od prebijanja studenata pravde nema
Danas pre 22 minutajoš 22 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Novi magazin pre 17 minutajoš 15 povezanih
Evropa skeptična prema Trampovom mirovnom planu: „Važno je kako će se rat završiti, uslove mora da odredi Ukrajina“
Nedeljnik pre 57 minutajoš 15 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 18 povezanih