Povezane vesti

Foto Barbarez prozvao krstajića: Ko će sada u Hag?

Foto Barbarez prozvao krstajića: Ko će sada u Hag?

Večernje novosti 28.06.2018
Sergej Barbarez, legendarni bosanski fudbaler, nakon utakmice Brazila i Srbije (2:0), poslao je poruku selektoru Srbije, reprezentacije koja je završila svoj nastup na Svetskom prvenstvu. Sergej Barbarez, legendarni bosanski fudbaler, nakon utakmice… »
Tošić i Milivojević iznenađeni, Karleuša "pecka"

Tošić i Milivojević iznenađeni, Karleuša "pecka"

Mondo 28.06.2018
Srpski reprezentativci ne znaju što su izostavljeni iz postave za meč sa Brazilom, a na to je imala šta da kaže i pevačica Jelena Karleuša. Iznenadio je selektor Srbijhe Mladen Krstajić kada je doneo odluku da Luka Milivojević i Duško Tošić ne… »
Tošić: Pitajte selektora...; Luka: Pitajte selektora...

Tošić: Pitajte selektora...; Luka: Pitajte selektora...

N1 Info 28.06.2018
Defanzivac Srbije Duško Tošić i vezista Luka Milivojević nisu igrali u meču poslednjeg kola sa Brazilom, posle čega su poručili da razlog takve odluke zna selektor Mladen Krstajić. "Svako voli da igra protiv Brazila, bio sam iznenađen, ali bio… »
Tošić otvoreno: Volim Srbiju i vojnik sam reprezentacije, ali pitajte selektora zašto nisam igrao

Tošić otvoreno: Volim Srbiju i vojnik sam reprezentacije, ali pitajte selektora zašto nisam igrao

Hot sport 28.06.2018
Mladen Krstajić je odlučio da za razliku od prve dve utakmice, u tim ne uvrsti Duška Tošića. Umesto njega priliku je u defanzivnoj liniji pored Milenkovića dobio Miloš Veljković. Međutim, razlog neigranja Tošića koji je ostavio dobar utisak na… »

Vesti dana »