Повезане вести

Фото Барбарез прозвао крстајића: Ко ће сада у Хаг?

Фото Барбарез прозвао крстајића: Ко ће сада у Хаг?

Вечерње новости 28.06.2018
Сергеј Барбарез, легендарни босански фудбалер, након утакмице Бразила и Србије (2:0), послао је поруку селектору Србије, репрезентације која је завршила свој наступ на Светском првенству. Сергеј Барбарез, легендарни босански… »
Тошић и Миливојевић изненађени, Карлеуша "пецка"

Тошић и Миливојевић изненађени, Карлеуша "пецка"

Мондо 28.06.2018
Српски репрезентативци не знају што су изостављени из поставе за меч са Бразилом, а на то је имала шта да каже и певачица Јелена Карлеуша. Изненадио је селектор Србијхе Младен Крстајић када је донео одлуку да Лука Миливојевић и… »
Тошић: Питајте селектора...; Лука: Питајте селектора...

Тошић: Питајте селектора...; Лука: Питајте селектора...

Н1 Инфо 28.06.2018
Дефанзивац Србије Душко Тошић и везиста Лука Миливојевић нису играли у мечу последњег кола са Бразилом, после чега су поручили да разлог такве одлуке зна селектор Младен Крстајић. "Свако воли да игра против Бразила, био сам… »
Тошић отворено: Волим Србију и војник сам репрезентације, али питајте селектора зашто нисам играо

Тошић отворено: Волим Србију и војник сам репрезентације, али питајте селектора зашто нисам играо

Хот спорт 28.06.2018
Младен Крстајић је одлучио да за разлику од прве две утакмице, у тим не уврсти Душка Тошића. Уместо њега прилику је у дефанзивној линији поред Миленковића добио Милош Вељковић. Међутим, разлог неиграња Тошића који је оставио… »

Вести дана »