Povezane vesti
Nikolina Pišek o suprugu, ali i svom seksepilu: On je pao na lovu, a ja sam bolje upakovan prosek!
Kurir 28.06.2018
Voditeljka Nikolina Pišek važi za jednu od najseksipilnijih žena na javnoj sceni, ali otkriva da to nije ono što je osvojilo njenog supruga Vidoja Ristovića. "Pa je na bogatstvo, na lovu. Sponzoruša muška, to je on", rekla je kroz osmeh Nikolina, a potom… »
Non-stop se svađa sa suprugom Nikolina Pišek bez ustezanja: "Muž je pao na moju lovu"
Blic 28.06.2018
Voditeljka Nikolina Pišek važi za jednu od najseksipilnijih žena na javnoj sceni, ali otkriva da to nije ono što je osvojilo njenog supruga Vidoja Ristovića. Voditeljku Nikolinu Pišek sreli smo na jednom događaju u društvu supruga Vidoja Ristovića gde… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane
Smrzavanje pa temperaturni šok! Da li će biti Mihiljskog leta? Evo kad stiže sneg i minus, ovo je detaljna prognoza za jesen i zimu
Dnevnik pre 2 minutajoš 9 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Si Đinping u Beloj kući: Kina i SAD moraju iskreno da sarađuju i mirno da koegzistiraju
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Glas Šumadije pre 12 minutajoš 5 povezanih