Povezane vesti
Aleksandra je nedavno imala svadbu decenije, a i dalje pati zbog razvoda roditelja: Oduvek sam želela da moja porodica bude na…
Kurir 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. "Mislim da ne postoji ništa teže. Zavisi… »
"Patim zbog porodice": Aleksandra Prijović jedva progovorila o razvodu roditelja! (video)
Blic 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. Zašto Aleksandra pati, pogledajte u… »
Vesti dana »
Dvojica mladića stradala na mestu, obojici bilo tek 18 godina: Jezivi detalji užasne saobraćajke u Banji Koviljači
RINA pre 1 satjoš 31 povezana
Nastavlja se ceremonija oproštaja od Alija Hamenija u Teheranu; Njujork tajms: Podele u iranskom vrhu
RTS pre 40 minutajoš 39 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Radio sto plus pre 2 satajoš 27 povezanih
Ukrajinci digli u vazduh vojni aerodrom, Rusi odmah uzvratili istom merom
NIN pre 40 minutajoš 25 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 10 minutajoš 19 povezanih