Povezane vesti
Aleksandra je nedavno imala svadbu decenije, a i dalje pati zbog razvoda roditelja: Oduvek sam želela da moja porodica bude na…
Kurir 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. "Mislim da ne postoji ništa teže. Zavisi… »
"Patim zbog porodice": Aleksandra Prijović jedva progovorila o razvodu roditelja! (video)
Blic 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. Zašto Aleksandra pati, pogledajte u… »
Vesti dana »
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
N1 Info pre 3 minutajoš 57 povezanih
Uživo: Među poginulima u Švajcarskoj najviše je tinejdžera! 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Među povređenima i četvoro Srba! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 58 povezanih
Zvezda protiv Efesa za prekid serije poraza i istorijski trijumf u gostima
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
Ministarstvo prosvete: Obezbedićemo studentima Megatrenda nastavak studija na drugim ustanovama
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih