Povezane vesti
Aleksandra je nedavno imala svadbu decenije, a i dalje pati zbog razvoda roditelja: Oduvek sam želela da moja porodica bude na…
Kurir 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. "Mislim da ne postoji ništa teže. Zavisi… »
"Patim zbog porodice": Aleksandra Prijović jedva progovorila o razvodu roditelja! (video)
Blic 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. Zašto Aleksandra pati, pogledajte u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Svi su ustali i ovacijama pozdravili Srbina! Nikola Topić pobedio rak, pa debitovao u NBA! Pogledajte istorijski trenutak
Kurir pre 2 minutajoš 8 povezanih
Dekan Pravnog u Nišu protiv "politizovane" debate na fakultetu, a do skoro - aktivno bio u politici
N1 Info pre 2 minutajoš 3 povezane
Južnokorejska obaveštajna agencija otkriva: Evo ko bi mogao da nasledi severnokorejskog velikog vođu Kim Džong Una
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana