Povezane vesti
Aleksandra je nedavno imala svadbu decenije, a i dalje pati zbog razvoda roditelja: Oduvek sam želela da moja porodica bude na…
Kurir 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. "Mislim da ne postoji ništa teže. Zavisi… »
"Patim zbog porodice": Aleksandra Prijović jedva progovorila o razvodu roditelja! (video)
Blic 28.06.2018
Aleksandra Prijović jedva je progovorila o razvodu svojih roditelja. Upravo zbog onoga što je ona proživela tokom života, najviše joj radosti predstavlja kada može da pomogne mališanima kojima je pomoć potrebna. Zašto Aleksandra pati, pogledajte u… »
Vesti dana »

Vatrogasci zatekli usijanu plinsku bocu i odmah reagovali Sprečena još veća tragedija u Rakovici
Alo pre 1 satjoš 34 povezane

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 2 satajoš 31 povezana

Oglasio se RHMZ, jedna pojava će od nedelje da nam pravi problem, evo i do kada
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Vula Ceci posle ulaska srpskih studenata u uži izbor za veliku nagradu Evropskog parlamenta: „Budite hrabri, podržavamo vas“
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih