Повезане вести
Репрезентативац Гане појачао Звездину одбрану
Н1 Инфо 28.06.2018
Рашид Сумаила, 25-годишњи дефанзивац из Гане, нови је играч Црвене звезде у коју је стигао на једногодишњу позајмицу из Ал Кадисије. "Веома сам срећан што сам дошао у Црвену звезду, овде сам да помогнем тиму како би остварио… »
Звезда довела штопера из Гане
Вечерње новости 28.06.2018
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је репрезентативац Гане Рашид Сумаила нови играч црвено-белих. Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је репрезентативац Гане Рашид Сумаила нови играч црвено-белих. Он… »
Ново појачање: Репрезентативац Гане промовисан у Љутице Богдана!
Хот спорт 28.06.2018
Штопер из Гане стигао је на једногодишњу позајмицу са правом откупа на крају сезоне. Рашид Сумаила је претходно играо за Ал Кадисију, а рођен је 1992. године. Сумаила је поникао у Ебусуји, а потом је играо за Асанте Котоко и… »
Готово - Звезда представила шесто појачање!
Спортске.нет 28.06.2018
Шампион Србије завршио посао. Док навијачи чекају на офанзивног везног на "Маракани" потписан уговор са штопером. Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је у четвртак шесто појачање у текућем прелазном року. У тренутку док… »
Шесто појачање Црвене звезде
Мондо 28.06.2018
Црвена звезда је потписала уговор са штопером из Гане Рашидом Сумаилом, репрезентативцем те земље. Једногодишња позајмица са правом откупа на крају сезоне. Фото: ФК Црвена звезда Шести нови играч Црвене звезде овог лета, а… »
Вести дана »
(Фото) Ово је припадница Националне гарде која је упуцана код Беле куће: Сара ступила на дужност пре две године, огласио се њен отац
Блиц пре 48 минутајош 23 повезане
Број жртава у пожару у вишеспратницама у Хонгконгу порастао на 128
Бета пре 3 минутајош 19 повезаних
(Видео) Завејан Милош Велики! Веје у овом делу Србије! Велика количина снега се сручила на ауто-пут
Блиц пре 23 минутајош 21 повезана