Povezane vesti

Reprezentativac Gane pojačao Zvezdinu odbranu

Reprezentativac Gane pojačao Zvezdinu odbranu

N1 Info 28.06.2018
Rašid Sumaila, 25-godišnji defanzivac iz Gane, novi je igrač Crvene zvezde u koju je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Kadisije. "Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje ciljeve, kao i… »
Gotovo - Zvezda predstavila šesto pojačanje!

Gotovo - Zvezda predstavila šesto pojačanje!

Sportske.net 28.06.2018
Šampion Srbije završio posao. Dok navijači čekaju na ofanzivnog veznog na "Marakani" potpisan ugovor sa štoperom. Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u četvrtak šesto pojačanje u tekućem prelaznom roku. U trenutku dok navijači s… »
Novo pojačanje: Reprezentativac Gane promovisan u Ljutice Bogdana!

Novo pojačanje: Reprezentativac Gane promovisan u Ljutice Bogdana!

Hot sport 28.06.2018
Štoper iz Gane stigao je na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone. Rašid Sumaila je prethodno igrao za Al Kadisiju, a rođen je 1992. godine. Sumaila je ponikao u Ebusuji, a potom je igrao za Asante Kotoko i Memelodi Sandauns, a prvi… »
Zvezda dovela štopera iz Gane

Zvezda dovela štopera iz Gane

Večernje novosti 28.06.2018
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je reprezentativac Gane Rašid Sumaila novi igrač crveno-belih. Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je reprezentativac Gane Rašid Sumaila novi igrač crveno-belih. On je u Zvezdu došao… »
Šesto pojačanje Crvene zvezde

Šesto pojačanje Crvene zvezde

Mondo 28.06.2018
Crvena zvezda je potpisala ugovor sa štoperom iz Gane Rašidom Sumailom, reprezentativcem te zemlje. Jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa na kraju sezone. Foto: FK Crvena zvezda Šesti novi igrač Crvene zvezde ovog leta, a uskoro će i sedmi… »

Vesti dana »