Повезане вести

Репрезентативац Гане појачао Звездину одбрану

Репрезентативац Гане појачао Звездину одбрану

Н1 Инфо 28.06.2018
Рашид Сумаила, 25-годишњи дефанзивац из Гане, нови је играч Црвене звезде у коју је стигао на једногодишњу позајмицу из Ал Кадисије. "Веома сам срећан што сам дошао у Црвену звезду, овде сам да помогнем тиму како би остварио… »
Звезда довела штопера из Гане

Звезда довела штопера из Гане

Вечерње новости 28.06.2018
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је репрезентативац Гане Рашид Сумаила нови играч црвено-белих. Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да је репрезентативац Гане Рашид Сумаила нови играч црвено-белих. Он… »
Ново појачање: Репрезентативац Гане промовисан у Љутице Богдана!

Ново појачање: Репрезентативац Гане промовисан у Љутице Богдана!

Хот спорт 28.06.2018
Штопер из Гане стигао је на једногодишњу позајмицу са правом откупа на крају сезоне. Рашид Сумаила је претходно играо за Ал Кадисију, а рођен је 1992. године. Сумаила је поникао у Ебусуји, а потом је играо за Асанте Котоко и… »
Готово - Звезда представила шесто појачање!

Готово - Звезда представила шесто појачање!

Спортске.нет 28.06.2018
Шампион Србије завршио посао. Док навијачи чекају на офанзивног везног на "Маракани" потписан уговор са штопером. Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је у четвртак шесто појачање у текућем прелазном року. У тренутку док… »
Шесто појачање Црвене звезде

Шесто појачање Црвене звезде

Мондо 28.06.2018
Црвена звезда је потписала уговор са штопером из Гане Рашидом Сумаилом, репрезентативцем те земље. Једногодишња позајмица са правом откупа на крају сезоне. Фото: ФК Црвена звезда Шести нови играч Црвене звезде овог лета, а… »

Вести дана »