Povezane vesti
Reprezentativac Gane pojačao Zvezdinu odbranu
N1 Info 28.06.2018
Rašid Sumaila, 25-godišnji defanzivac iz Gane, novi je igrač Crvene zvezde u koju je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Kadisije. "Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje ciljeve, kao i… »
Gotovo - Zvezda predstavila šesto pojačanje!
Sportske.net 28.06.2018
Šampion Srbije završio posao. Dok navijači čekaju na ofanzivnog veznog na "Marakani" potpisan ugovor sa štoperom. Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u četvrtak šesto pojačanje u tekućem prelaznom roku. U trenutku dok navijači s… »
Novo pojačanje: Reprezentativac Gane promovisan u Ljutice Bogdana!
Hot sport 28.06.2018
Štoper iz Gane stigao je na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone. Rašid Sumaila je prethodno igrao za Al Kadisiju, a rođen je 1992. godine. Sumaila je ponikao u Ebusuji, a potom je igrao za Asante Kotoko i Memelodi Sandauns, a prvi… »
Zvezda dovela štopera iz Gane
Večernje novosti 28.06.2018
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je reprezentativac Gane Rašid Sumaila novi igrač crveno-belih. Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je reprezentativac Gane Rašid Sumaila novi igrač crveno-belih. On je u Zvezdu došao… »
Šesto pojačanje Crvene zvezde
Mondo 28.06.2018
Crvena zvezda je potpisala ugovor sa štoperom iz Gane Rašidom Sumailom, reprezentativcem te zemlje. Jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa na kraju sezone. Foto: FK Crvena zvezda Šesti novi igrač Crvene zvezde ovog leta, a uskoro će i sedmi… »
Vesti dana »

Uživo blokada RTS: Studenti blokaderi ne dozvoljavaju radnicima da udu u zgradu i rade! Oglasio se MUP, RTS emituje redovan program
Kurir pre 3 satajoš 57 povezanih

MUP: Povređeni žandarm rekao da je udaren bokserom, Žandarmerija napadana kod RTS-a
Radio 021 pre 3 satajoš 36 povezanih

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 3 satajoš 32 povezane

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 48 minutajoš 5 povezanih