Povezane vesti

Jezive pretnje Vučiću stigle sa Kosova na Vidovdan: Završićeš kao Đinđić ako uradiš jednu stvar

Srbija danas 28.06.2018
Ristić pismo uputio Putinu. Narodni poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srba sa KiM "Otadžbina" Slaviša Ristić uputio je danas jezive pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ukoliko potpiše mirovni sporazum sa Prištinom! Ristić je napisao… »

Bečić osudio napad na predsednika Vučića: Vrhunac političkog ludila, agresije i mržnje

Srbija danas 28.06.2018
Bečić ocenjuje da se nastavlja koordinirana akcija koja traje nedeljama sa ciljem da se izazove nestabilnost u Srbiji. Napad na predsednika Aleksandra Vučića na Vidovdan kroz pretnje narodnog poslanika Slaviše Ristića je ništa manje nego vrhunac… »

Vrhunac političke agresije i političkog ludila: Martinović osudio Ristićeve pretnje Vučiću (video)

Srbija danas 28.06.2018
On je naveo da je reč o smišljenoj i kooordiniranoj akciji da se baš danas na Vidovdan preti smrću Aleksandru Vučiću. Poslanička grupa SNS u Skupštini Srbije najoštrije je danas osudila pretnje smrću poslanika Slaviše Ristića predsedniku… »

Ristić preti ubistvom predsedniku Vučiću: Završićeš kao Đinđić

Telegraf 28.06.2018
Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo. Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da… »

Đurić: Ristićeva pretnja Vučiću je zločin mržnje!

Srbija danas 28.06.2018
Pretnje pismom predsedniku. Napad na predsednika Aleksandra Vučića na Vidovdan, kroz pretnje pismom narodnog poslanika Slaviše Ristića, je ništa manje nego zločin mržnje, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić… »

Vesti dana »