Povezane vesti
Orbanova paljba: EU treba zaustaviti 'invaziju' migranata
Al Jazeera 28.06.2018
Mađarski premijer Viktor Orban je insistirao da države članice EU, pored zatvaranja svih granica, također trebaju vratiti one migrante koji su već stigli. Populistički mađarski premijer Viktor Orban stigao je u četvrtak na samit EU s retoričkom paljbom… »
Orban: Invaziju migranata treba zaustaviti
Politika 28.06.2018
BRISEL – Mađarski premijer Viktor Orban stigao je na samit Evropske unije u Briselu stavljajući do znanja čvrst stav prema migrantima - to je „invazija” koju „treba zaustaviti”. Orban je rekao da osim zatvaranja granica, članice EU treba da vrate… »
Orban: Invaziju migranata treba zaustaviti
N1 Info 28.06.2018
Mađarski premijer Viktor Orban stigao je na samit Evropske unije u Briselu stavljajući do znanja čvrst stav prema migrantima - to je "invazija" koju "treba zaustaviti". Orban je rekao da osim zatvaranja granica, članice EU treba da vrate migrante koji su… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana