Povezane vesti
Tači: Stremimo međusobnom priznanju Kosova i Srbije
N1 Info 28.06.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio da je cilj njegovog sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u nedelju u Briselu bilo postizanje međunarodnog pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, i njihovo međusobno… »
Tači: Stremimo međusobnom priznanju Kosova i Srbije
Novi magazin 28.06.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je izjavio da je cilj njegovog sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u nedelju u Briselu bilo postizanje međunarodno pravno obevezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, i njihovo međusobno… »
Tači: Zamrznuti konflikt Kosova i Srbije mora da se prevaziđe međunarodnim sporazumom
Slobodna Evropa 28.06.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači na konferenciji za novinare u četvrtak kazao da je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu u nedelju označio početak konačne faze dijaloga između Kosova i Srbije "U ovoj finalnoj fazi imamo za cilj… »
Vesti dana »
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
Karlik Džouns: "Pročitao sam taj tekst i video šta su napisali o meni, motivisali su me"
Mondo pre 27 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan: Prvi TV duel Kenedija i Niksona, Marička bitka, sporazum o vraćanju Hongkonga Kini
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane