Povezane vesti
Milinković-Savić: Transfer 150 miliona? To mi je motivacija!
Vesti online 29.06.2018
Srpski fudbalski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić kaže da mu potencijalna cena transfera od 150 miliona evra ne predstavlja pritisak, već daje motivaciju da se još više dokazuje. Sergej, nakon eliminacije Srbije u grupnoj fazi Mundijala… »
SMS: Cena od 150 miliona me dodatno motiviše
Hot sport 29.06.2018
Dva dana pošto je sa reprezentacijom Srbije okončao po mnogima izuzetno bled nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Sergej Milinković-Savić je za italijanske medije pričao o mogućem odlasku iz Lacija. Popularni SMS prema navodima medija sa „čizme“ košta… »
SMS: Juve je veliki klub, a i brat Vanja živi u Torinu
N1 Info 29.06.2018
Srpski vezista Sergej Milinković-Savić ovog leta bi mogao da napusti Lacio i karijeru nastavi u drugom klubu. Za njega je, navodno, zainteresovan Juventus, o kojem 23-godišnji fudbaler ima izuzetno visoko mišljenje. "Vidim da se svašta piše, mnogi… »
Milinković-Savić: 150 miliona evra je motivacija, ne teret
Novi magazin 29.06.2018
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izjavio je danas da je Juventus "odličan tim", ali da će se još videti da li će otići ili ostati u Laciju, kao i da je cena od 150 miliona evra motivacija, a ne teret. "Sada idem nazad u Lacio, gde sam pod… »
Hoće li to Sergej zbog Vanje u Torino?
Mondo 29.06.2018
Reprezentativac Srbije govorio o enormnoj ceni koju je za njega odredio Lacio i mogućem odlasku iz kluba. Foto: Guliver/Getty images/Paolo Bruno Sergej Milinković-Savićje završio takmičenje na Svetskom prvenstvu u Rusiji i sada mu predstoji odmor, ali i… »
Vesti dana »
Skoro 49.000 ljudi iz Maroka ušlo na špansku teritoriju, Madrid pojačao kontrolu granice
IndeksOnline pre 46 minutajoš 37 povezanih
Jedinstvo povećalo dobit za 60 odsto, ali zabrinuti su zbog smanjenja investicija u zemlji
Biznis.rs pre 1 satjoš 55 povezanih
Masovna migrantska kriza u Seuti: Desetine hiljada ljudi prešlo granicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 10 povezanih
Srbiju zahvatio jak i dugotrajan toplotni talas, temperature idu do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 67 povezanih