Повезане вести

Милинковић-Савић: Трансфер 150 милиона? То ми је мотивација!

Милинковић-Савић: Трансфер 150 милиона? То ми је мотивација!

Вести онлине 29.06.2018
Српски фудбалски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић каже да му потенцијална цена трансфера од 150 милиона евра не представља притисак, већ даје мотивацију да се још више доказује. Сергеј, након елиминације Србије… »
СМС: Цена од 150 милиона ме додатно мотивише

СМС: Цена од 150 милиона ме додатно мотивише

Хот спорт 29.06.2018
Два дана пошто је са репрезентацијом Србије окончао по многима изузетно блед наступ на Светском првенству у Русији, Сергеј Милинковић-Савић је за италијанске медије причао о могућем одласку из Лација. Популарни СМС према наводима… »
СМС: Јуве је велики клуб, а и брат Вања живи у Торину

СМС: Јуве је велики клуб, а и брат Вања живи у Торину

Н1 Инфо 29.06.2018
Српски везиста Сергеј Милинковић-Савић овог лета би могао да напусти Лацио и каријеру настави у другом клубу. За њега је, наводно, заинтересован Јувентус, о којем 23-годишњи фудбалер има изузетно високо мишљење. "Видим да се… »
Милинковић-Савић: 150 милиона евра је мотивација, не терет

Милинковић-Савић: 150 милиона евра је мотивација, не терет

Нови магазин 29.06.2018
Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић изјавио је данас да је Јувентус "одличан тим", али да ће се још видети да ли ће отићи или остати у Лацију, као и да је цена од 150 милиона евра мотивација, а не терет. "Сада идем назад у… »
Хоће ли то Сергеј због Вање у Торино?

Хоће ли то Сергеј због Вање у Торино?

Мондо 29.06.2018
Репрезентативац Србије говорио о енормној цени коју је за њега одредио Лацио и могућем одласку из клуба. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Паоло Бруно Сергеј Милинковић-Савићје завршио такмичење на Светском првенству у Русији и сада… »

Вести дана »