Povezane vesti
Ne dam više da me pljuju! Maca otkrila da li se čula sa Borom posle Zadruge i najavila tužbu! (video)
Telegraf 29.06.2018
Maca Diskrecija progovorila je o odnosu sa Borom posle svega što su prošli u Zadruzi. Maca Diskrecija gostovala je u emisiji "Narod pita" u okviru nedavno završene Zadruge, gde je objasnila kakav je sada njen odnos sa Borom Santanom, sa kojim je imala… »
Znam jednu tajnu koju je Kristina čuvala... Teodoru pitali ko je bolji čovek, Kija ili Luna, njen odgovor bio je surovo…
Telegraf 29.06.2018
Teodora je dobila direktno pitanje na koje je dala još direktniji odgovor. U emisiji "Narod pita" u okviru tek završene, ali i dalje i te kako popularne Zadruge, Teodora Džehverović i Maca Diskrecija odgovarale su na pitanja gledalaca. Jedno od… »
Vesti dana »
Studenti najavili blokadu Mostarske petlje, inicijativa Most ostaje dolazak ispred RTS-a
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih
Broj stradalih u Los Anđelesu porastao na 10, šteta 150 milijardi dolara, uništeno 10.000 objekata
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 4 povezane
Goran Vesić ostaje na slobodi: Sud odbio predlog da se odredi pritvor bivšem ministru
Nedeljnik pre 9 minutajoš 15 povezanih