Povezane vesti
Ivica Osim: Nije Mondijal škola fudbala!
Hot sport 29.06.2018
Legendarni Ivica Osim govorio je o rezultatima Srbije na Mondijalu u Rusiji, a nekima se možda neće svideti šta je ‘popularni’ Švaba rekao. On je u intervjuu za ‘Sportski Žurnal’ prvo rekao da mu se nimalo ne dopada kako je Srbija igrala. Tačnije da u… »
Razgovor s povodom - Ivica Osim: Na Mondijalu se ne uči
Sportski žurnal 29.06.2018
„Gledao sam mečeve Srbije. Znam da se to mnogima u Beogradu neće svideti, ali ne dopada mi se kako je igrala. Bilo je tu mnogo nedostataka i grešaka, nedopustivih za tako veliko takmičenje“. Klinci rođeni u ovom i krajem prošlog veka pamte dva plasmana… »
Ivica Osim: Ne uči se na Mundijalu
Mondo 29.06.2018
Legendarni trener, jedan od najboljih koje je Jugoslavija imala, Ivica Osim, o učešću Srbije na Mundijalu u Rusiji. "Ne dopada mi se kako je Srbija igrala, bilo je mnogo nedostataka i grešaka". Srbija nema majstore u timu. Ivica Osim je predvodio sjajnu… »
Vesti dana »
Bivši ministar koristio državni novac za putovanja sa porodicom. Otkriveno zašto je uhapšen Milutin Simović: prebačen u spuški zatvor
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Hiljade ljudi proslavile Badnje veče u Vitlejemu, rodnom gradu Isusa Hrista
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Ninić: Dikić dao nespretnu izjavu, nije spomenuo Vučića, vlast spinuje priču
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Teroristički napad tokom molitve Bombaš samoubica upao u džamiju, pa aktivirao eksploziju u Nigeriji: Ima mrtvih i ranjenih (video)
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana