Povezane vesti

Milo Ðukanović: Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa EU puta

Telegraf 29.06.2018
Svesni smo, kaže šef crnogorske države, da put ka Evropskoj uniji neće biti nimalo lak, niti lišen izazova. Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija, poručio je danas predsednik Milo Ðukanović, koji tvrdi da iz… »

Jedini cilj je Evropska unija

Večernje novosti 29.06.2018
Đukanović na otvaranju regionalne konferencije o EU integracijama Zapadnog Balkana. OTVARAJUĆI regionalnu konferenciju o EU integracijama Zapadnog Balkana u Podgorici, crnogorski predsednik Milo Đukanović poručio je da Crnu Goru niko neće moći da… »

Đukanović: Niko i ništa nas neće skrenuti sa evropskog puta

Glas Amerike 29.06.2018
Predsjednik Milo Đukanović, sa konferencije “Regionalna konvencija o EU integracijama Zapadnog Balkana", poručio je da Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija. Predsjednik države kaže da su primjetne namjere u stvaranju… »

Đukanović: Crnu Goru niko neće skrenuti s EU puta

Slobodna Evropa 29.06.2018
Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija, poručio je predsjednik države Milo Đukanović, navodeći da su primjetne namjere u stvaranju percepcije da Crna Gora možda i ne želi ostvarenje evropskog cilja. Đukanović je na… »

Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa evropskog puta

Al Jazeera 29.06.2018
Namjera je da se Crna Gora usporava ili čak blokira na daljem putu ka članstvu u Evropsku uniju, tvrdi Milo Đukanović. Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija, poručio je u petak predsjednik ove države Milo Ðukanović… »

Đukanović: Niko i ništa nas neće zaustaviti

B92 29.06.2018
Podgorica -- Crnu Goru niko i ništa neće skrenuti sa puta evropskih integracija, poručio predsednik Milo Đukanović. On tvrdi da iz određenih političkih centara ima pokušaja prenaglašavanja postojećih problema, ili veštačkog kreiranja novih… »

Vesti dana »