Povezane vesti
Zaev na albanskom i makedonskom poziva građane Makedonije u NATO
RTV 29.06.2018
SKOPLJE - Makedonski premijer Zoran Zaev, preko društvenih mreža na makedonskom i albanskom jeziku, pozvao je građane da se izjasne za priključenje te države NATO. "Ja sam Makedonac i pozivam sve, Makedonce, Albance, Turke, Srbe, Vlase, Rome, Bošnjake i… »
Džaferi: Zaustaviti Ivanova da uzurpira svoja ovlašćenja
Večernje novosti 29.06.2018
Predsednik makedonskog parlamenta Taljat Džaferi ocenio je poruku iz Brisela da će Makedonija dobiti pozivi za članstvo u NATO u julu, kao najvažniju vest u poslednje tri decenije od proglašenja nezavisnosti. SKOPLjE - Predsednik makedonskog parlamenta… »
Zaev na albanskom i makedonskom pozvao građane da kažu "Da" NATO-u
Vesti online 29.06.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev, preko društvenih mreža na makedonskom i albanskom jeziku, pozvao je građane da se izjasne za priključenje te države NATO-u. - Ja sam Makedonac i pozivam sve, Makedonce, Albance, Turke, Srbe, Vlase, Rome, Bošnjake i sve… »
Džaferi: Zaustaviti Ivanova da uzurpira ovlašćenja
RTS 29.06.2018
Predsednik makedonskog parlamenta Taljat Džaferi ocenio je današnju poruku iz Brisela da će Makedonija dobiti poziv za članstvo u NATO-y tokom predstojećeg samita Alijanse u julu, kao najvažniju vest koju je, kako je rekao, ta država dobila u poslednje… »
Zaev na albanskom jeziku traži podršku građana za NATO
Al Jazeera 29.06.2018
Makedonski premijer je u poruci na Twitteru pozvao sve građane Makedonije da podrže članstvo te zemlje u NATO-u. Makedonski premijer Zoran Zaev, preko društvenih mreža na makedonskom i albanskom jeziku, pozvao je građane da se izjasne za priključenje te… »
Zaev na albanskom i makedonskom jeziku pozvao građane da kažu „Da“ NATO-u
Sputnik 29.06.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev, preko društvenih mreža na makedonskom i albanskom jeziku, pozvao je građane da se izjasne za priključenje te države NATO-u. „Ja sam Makedonac i pozivam sve, Makedonce, Albance, Turke, Srbe, Vlase, Rome, Bošnjake i sve… »
Vesti dana »

Slavlje u kući oslobođenog srpskog taoca alona ohela! Majka i prijatelji uzvikuju njegovo ime, prvih sedam zatočenika Hamasa predato Crvenom krstu (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 17 povezanih

U prvom krugu izabrani predsednici 17 opština na Kosovu, Vučić proglasio ubedljivu pobedu Srpske liste
Radio 021 pre 34 minutajoš 12 povezanih

Najhladniji dani pred nama? Rhmz najavio veliku promenu, spremite se za smrzavanje
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih