Повезане вести
Заев на албанском и македонском позива грађане Македоније у НАТО
РТВ 29.06.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев, преко друштвених мрежа на македонском и албанском језику, позвао је грађане да се изјасне за прикључење те државе НАТО. "Ја сам Македонац и позивам све, Македонце, Албанце, Турке, Србе… »
Џафери: Зауставити Иванова да узурпира своја овлашћења
Вечерње новости 29.06.2018
Председник македонског парламента Таљат Џафери оценио је поруку из Брисела да ће Македонија добити позиви за чланство у НАТО у јулу, као најважнију вест у последње три деценије од проглашења независности. СКОПЉЕ - Председник… »
Заев на албанском и македонском позвао грађане да кажу "Да" НАТО-у
Вести онлине 29.06.2018
Македонски премијер Зоран Заев, преко друштвених мрежа на македонском и албанском језику, позвао је грађане да се изјасне за прикључење те државе НАТО-у. - Ја сам Македонац и позивам све, Македонце, Албанце, Турке, Србе, Власе… »
Џафери: Зауставити Иванова да узурпира овлашћења
РТС 29.06.2018
Председник македонског парламента Таљат Џафери оценио је данашњу поруку из Брисела да ће Македонија добити позив за чланство у НАТО-и током предстојећег самита Алијансе у јулу, као најважнију вест коју је, како је рекао, та… »
Заев на албанском језику тражи подршку грађана за НАТО
Ал Јазеера 29.06.2018
Македонски премијер је у поруци на Твиттеру позвао све грађане Македоније да подрже чланство те земље у НАТО-у. Македонски премијер Зоран Заев, преко друштвених мрежа на македонском и албанском језику, позвао је грађане да се… »
Заев на албанском и македонском језику позвао грађане да кажу „Да“ НАТО-у
Спутник 29.06.2018
Македонски премијер Зоран Заев, преко друштвених мрежа на македонском и албанском језику, позвао је грађане да се изјасне за прикључење те државе НАТО-у. „Ја сам Македонац и позивам све, Македонце, Албанце, Турке, Србе, Власе… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Амерички командант: Подстичемо бродове да плове кроз Ормуски мореуз упркос иранским претњама војном силом
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Контролисано око 2.000 лица и возила, ухапшено 50 особа: Појачане активности полиције на југу Црне Горе
Курир пре 2 сатајош 2 повезане