Povezane vesti

Merkel: Grčka i Španija će preuzeti nazad migrante

Politika 29.06.2018
BRISEL – Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da su Grčka i Španija izrazile spremnost da prihvate nazad migrante registrovane u tim zemljama, koji su zatim otišli u Nemačku. Nakon samita EU u Briselu, Angela Merkel je rekla da su se… »

Merkel: Grčka i Španija prihvatiće nazad migrante

N1 Info 29.06.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da su Grčka i Španija izrazile spremnost da prihvate nazad migrante registrovane u tim zemljama, koji su zatim otišli u Nemačku. Nakon samita EU u Briselu, Angela Merkel je rekla da su se Grčka i… »

Dogovor Nemačke sa Grčkom i Španijom o vraćanju migranata

RTS 29.06.2018
Nemačka je na Samitu EU u Briselu postigla sporazum sa Španijom i Grčkom o vraćanju migranata koji su registrovani u te dve zemlje, dok sa Italijom takav dogovor nije napravljen. Kancelarka Angela Merkel je na kraju Samita EU u Briselu rekla da su… »

Merkel: Grčka i Španija će preuzeti nazad migrante

Al Jazeera 29.06.2018
Lideri 28 članica Evropske unije su na samitu u Briselu jutros postigli dogovor o migracijama. Njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas kako su Grčka i Španija izrazile spremnost da prihvate nazad izbjeglice i migrante registrirane u tim… »

Merkel: Grčka i Španija će preuzeti nazad migrante

Novi magazin 29.06.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da su Grčka i Španija izrazile spremnost da prihvate nazad migrante registrovane u tim zemljama, koji su zatim otišli u Nemačku.Nakon samita EU u Briselu, Angela Merkel je rekla da su se Grčka i… »

Dogovor Nemačke sa Španijom i Grčkom o vraćanju migranta

B92 29.06.2018
Nemačka je postigla sporazum sa Španijom i Grčkom o vraćanju migranata koji su registrovani u te dve zemlje, dok sa Italijom takav dogovor nije napravljen. Nemačka kancelarka Angela Merkel je na kraju samitu EU u Briselu rekla da su vlade u Madridu i… »

Dogovor Nemačke sa Grčkom i Španijom o vraćanju migranata

Politika 29.06.2018
BRISEL – Nemačka je danas postigla sporazum sa Španijom i Grčkom o vraćanju migranata koji su registrovani u te dve zemlje, dok sa Italijom takav dogovor nije napravljen. Nemačka kancelarka Angela Merkel.je na kraju samita EU u Briselu rekla da su… »

Nemačka postigla dogovor sa Grčkom i Španijom, ali ne i Italijom

Blic 29.06.2018
Nemačka je danas postigla sporazum sa Španijom i Grčkom o vraćanju migranata koji su registrovani u te dve zemlje, dok sa Italijom takav dogovor nije napravljen. Nemačka kancelarka Angela Merkel je na kraju samitu EU u Briselu rekla da su vlade u… »

Vesti dana »