Povezane vesti

Tragedija u Vrbasu: Dečak poginuo,pao s bicikla

Mondo 29.06.2018
Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je danas popodne na periferiji tog mesta vozeći bicikl sa sestrom, koja ima osam godina. Foto: MONDO, Mario Milojević U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo pod za sada… »

Vrbas: Dečak pao s bicikla i poginuo

RTV 29.06.2018
VRBAS - Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je danas popodne na periferiji tog mesta vozeći bicikl sa sestrom, koja ima osam godina. U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo pod za sada nerazjašnjenim okolnostima… »

Tragedija u Vrbasu: Poginuo dečak (7)

Vesti online 29.06.2018
Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je na periferiji tog mesta vozeći bicikl, piše “Blic”. U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo za sad još pod nerazjašnjenim okolnostima. “Blic” navodi da je dečak… »

Tragedija u Vrbasu: Dečak nesrećnim slučajem pao s bicikla i poginuo

Dnevnik 29.06.2018
VRBAS: Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je danas popodne na periferiji tog mesta vozeći bicikl sa sestrom, koja ima osam godina. U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, preneo… »

Vrbas: Poginuo sedmogodišnji dečak

Radio 021 29.06.2018
Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je na periferiji tog mesta vozeći bicikl. U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo za sad još pod nerazjašnjenim okolnostima. Blic navodi da je dečak nastradao nesrećnim slučajem… »

Sedmogodišnji dečak poginuo u Vrbasu

B92 29.06.2018
Vrbas -- Sedmogodišnji dečak iz Vrbasa poginuo je na periferiji tog mesta vozeći bicikl, piše “Blic”. U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je da je do tragedije došlo za sad još pod nerazjašnjenim okolnostima. “Blic” navodi da je… »

Tragedija u Vrbasu: Poginuo sedmogodišnji dečak

Blic 29.06.2018
Sedmogodišnji Aleksa iz Vrbasa poginuo je danas popodne na periferiji tog mesta vozeći bicikl sa sestrom Nikolinom (8). U policijskoj stanici u Vrbasu potvrđeno je za "Blic" da je do tragedije došlo za sad još pod nerazjašnjenim okolnostima. Kako… »

Velika tragedija u Vrbasu: Aleksa (7) sa sestrom vozio bicikl pa nastradao

Kurir 29.06.2018
VRBAS - Sedmogodišnji Aleksa iz Vrbasa nastradao je danas pod još nerazjašnjenim okolnostima, nezvanično saznaje Kurir. On i njegova osmogodišnja sestra Nikolina izašli su u prepodnevnim časovima da voze bicikl i kako se posle nekoliko sati nisu… »

Vesti dana »