Povezane vesti
ŠOKANTNO! Ovako Zorica Marković komentariše HIGIJENU Lune Đogani
Svet & Skandal 29.06.2018
Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković, je za Pink.rs sumirala je utiske nakon što je izašla iz najgledanijeg rijaliti šou programa ikada na našim prostorima “Zadruga”. Zorica nam je odmah rekla kako joj nedostaju svi bivši cimeri, kao i… »
Ovaj rijaliti promenio joj je život! Zorica Marković priznala: Nedostaju mi čak i oni koji su me nervirali
Kurir 29.06.2018
Nakon izlaska iz rijalitija, pevačica Zorica Marković proznala je da joj svaki deo "Zadruge" i te kako nedostaje. "Sve mi nedostaje, pa čak i oni koju su me nervirali nekim postupcima. Neverovatno! To ljudi ne veruju, meni je ovo po ko zna koji put bio… »
Vesti dana »
Stojaković za Euronews Srbija: Svet sa pažnjom gleda u Trampu, koji pokušava brzo da izmeni zaostavštinu prethodnika
Euronews pre 48 minutajoš 38 povezanih
BLOG Deo škola u Srbiji i danas u blokadi: I srednjoškolci u 15-minutnom ćutanju
N1 Info pre 25 minutajoš 27 povezanih
Tramp ponovo zapretio Putinu, pa otkrio da je razgovarao s kineskim predsednikom: ‘Rekao sam mu - imaš moć, reši to!‘
NIN pre 3 satajoš 22 povezane
U Specijalnom sudu danas izricanje presude Hrkalović, nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP
Beta pre 4 satijoš 4 povezane
Najava novih carina na kineski uvoz: Peking poručio da će braniti nacionalne interese
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih