Povezane vesti
Brnabić na Trećem regionalnom forumu mladih: Optimista sam, mnogo je šansi pred nama (FOTO) (video)
Telegraf 29.06.2018
- Mnogo je zanimljivih projekata i verujem da ako budemo pametni i ukoliko se svi vi mladi ljudi aktivirate da napravite tu dodatnu energiju i pritisak, mislim da su velike stvari moguće - poručila je Ana Brnabić. Treći regionalni forum mladih koji bi… »
Premijerka Brnabić poručila: Optimista sam po pitanju budućnosti Srbije i regiona
Srbija danas 29.06.2018
Region je, kako je dodala Brnabićeva, pun istorije, kulture, tradicije, ali i mladih i kreativnih ljudi. Ne bih prihvatala poziciju predsednika Vlade Srbije, da nisam optimista, i to ne optimista samo za budućnost Srbije, već i za ceo region, poručila je… »
Vesti dana »

Ministarstvo finansija predložilo da minimalac bude 550, sindikalci traže 600 evra
Radio sto plus pre 35 minutajoš 30 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih

Petorica osumnjičenih za napad na Kobre u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Beta pre 45 minutajoš 30 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 67 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 29 povezanih