Povezane vesti
Vučić: Povećanje plata i penzija verovatno od novembra
Radio 021 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da zaposleni u javnom sektoru i penzioneri mogu da očekuju povećanje plata i penzija u novembru. "Razgovarao sam s ministrom Sinišom Malim i premijerkom Anom Brnabić i mislim da će od novembra ići… »
Predsednik Srbije: U novembru povećanje plata i penzija; Država u plusu 31 milijardu dinara
Večernje novosti 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SA DRŽAVNIM SEKRETAROM… »
Veće plate i penzije od novembra
Mondo 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija "Razgovarao sam s ministrom (Sinišom) Malim i premijerkom Anom Brnabić i mislim da će od novembra ići… »
Vesti dana »

Tramp stavlja policiju Vašingtona pod federalnu kontrolu, želi da rastera beskućnike
Beta pre 48 minutajoš 91 povezana

Izraelska vojska nastavila na napade na punktove za distribuciju pomoći: Oko 40 mrtvih
B92 pre 1 satjoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih

Uživo vatra guta sve pred sobom u crnoj gori, ljudi u strahu od predstojeće noći Ovo su 3 najkritičnija mesta, izdato crveno upozorenje (video/foto)
Kurir pre 43 minutajoš 86 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 6 satijoš 27 povezanih