Повезане вести
Вучић: Повећање плата и пензија вероватно од новембра
Радио 021 30.06.2018
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да запослени у јавном сектору и пензионери могу да очекују повећање плата и пензија у новембру. "Разговарао сам с министром Синишом Малим и премијерком Аном Брнабић и мислим да… »
Председник Србије: У новембру повећање плата и пензија; Држава у плусу 31 милијарду динара
Вечерње новости 30.06.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас повећање плата и пензија у новембру ове године. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас повећање плата и пензија у новембру ове године. ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ВУЧИЋ СА… »
Веће плате и пензије од новембра
Мондо 30.06.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас повећање плата и пензија у новембру ове године. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Илустрација "Разговарао сам с министром (Синишом) Малим и премијерком Аном Брнабић и мислим да ће… »
Вести дана »

Непогрешиви милоје има реч: Права европска утакмица, добили смо их заслужено!
Хот спорт пре 31 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Сања добила стан у Земунским капијама за 40 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 15 минутајош 23 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 15 минутајош 62 повезане

ВИДЕО Дирљива сцена са дербија: Навијачи и играчи Звезде су се овако поклонили Дејану Миловановићу
Нова пре 0 минутајош 21 повезана