Povezane vesti
Vučić: Povećanje plata i penzija verovatno od novembra
Radio 021 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da zaposleni u javnom sektoru i penzioneri mogu da očekuju povećanje plata i penzija u novembru. "Razgovarao sam s ministrom Sinišom Malim i premijerkom Anom Brnabić i mislim da će od novembra ići… »
Predsednik Srbije: U novembru povećanje plata i penzija; Država u plusu 31 milijardu dinara
Večernje novosti 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SA DRŽAVNIM… »
Veće plate i penzije od novembra
Mondo 30.06.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje plata i penzija u novembru ove godine. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija "Razgovarao sam s ministrom (Sinišom) Malim i premijerkom Anom Brnabić i mislim da će od novembra ići… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane