Povezane vesti

Sloba stavio tačku na odnos sa Lunom! Ovaj Radanovićev potez sve je šokirao (FOTO)

Sloba stavio tačku na odnos sa Lunom! Ovaj Radanovićev potez sve je šokirao (FOTO)

Telegraf 30.06.2018
Slobodan Radanović je samo nekoliko dana po izlasku iz Zadruge napravio neočekivan potez. Slobodan Radanović od izlaska iz Zadruge redovno koristi novi profil na Instagramu, međutim, tamo stoje samo pevačeve fotografije. Iako je po izlasku iz Zadruge… »
Neće moći da se bave poslom kojim žele, to će ih zaustaviti! Maca sprema tužbe protiv zadrugara!

Neće moći da se bave poslom kojim žele, to će ih zaustaviti! Maca sprema tužbe protiv zadrugara!

Telegraf 30.06.2018
- Ja sam već rekla da sam bila kod advokata i to je stvarno tako. Poslaću tužbu, jednu, dve, tri, nije problem - rekla je Maca. Maca Diskrecija je tokom svog boravka u Zadruzi imala brojne nesuglasice i svađe sa svojim cimerima, pa samim tim i nakon… »
Luna objavila snimak, pa otkrila koji glumac je njena najveća ljubav! (video)

Luna objavila snimak, pa otkrila koji glumac je njena najveća ljubav! (video)

Telegraf 30.06.2018
Đoganijeva je obavestila svoje fanove o tome ko joj je najveća ljubav, dok bivšeg dečka Slobodana Radanovića nije ni spomenula. Luna Đogani je svojim učešćem u Zadruzi gde je zauzela drugo mesto skrenula pažnju na sebe, a zbog veze sa oženjenim… »
Pogodila ih pesma: Kija i Sloba u isto vreme objavili istu stvar na društvenim mrežama! (foto)

Pogodila ih pesma: Kija i Sloba u isto vreme objavili istu stvar na društvenim mrežama! (foto)

Telegraf 30.06.2018
Još uvek zakoniti supružnici oglasili su se na Instagramu tokom finalne večeri Pinkovih zvezdica. Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sinoć su pratili finalno veče Pinkovih zvezdica u kojem je pobedu odneo Ljuba Stanković, tokom kojeg su se… »

Vesti dana »