Povezane vesti
Zločinac Haradinaj opet priziva zlo: U pregovore oko Kosova da se uključe Amerikanci
Srbija danas 30.06.2018
Nema obraza. Tzv. premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. - Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu… »
Haradinaj: Potrebno uključiti "nove snage" u dijalog
RTS 30.06.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. "Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu isti ljudi, to su Mogerini i… »
Haradinaj: Rezultati u dijalogu mogući samo uz nove snage
N1 Info 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata, jer u… »
Haradinaj: Bez novih snaga u dijalogu Beograda i Prištine nema ni promena
Novi magazin 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata… »
Vesti dana »

Haos u Nišu: Gradonačelnik polivan vodom, student uhapšen zbog snimka (VIDEO)
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 32 povezane

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 12 satijoš 12 povezanih

Protest Subotičana ispred železničke stanice: Ovo su trenuci u kojima ustajemo ili nestajemo
Nova pre 4 satijoš 38 povezanih

Panatinaikos savladao fenjeraša Albu, Barselona bolja od Žalgirisa
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 60 povezanih