Povezane vesti
Zločinac Haradinaj opet priziva zlo: U pregovore oko Kosova da se uključe Amerikanci
Srbija danas 30.06.2018
Nema obraza. Tzv. premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. - Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu isti… »
Haradinaj: Bez novih snaga u dijalogu Beograda i Prištine nema ni promena
Novi magazin 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata, jer u… »
Haradinaj: Rezultati u dijalogu mogući samo uz nove snage
N1 Info 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata, jer u dijalogu… »
Haradinaj: Potrebno uključiti "nove snage" u dijalog
RTS 30.06.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. "Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu isti ljudi, to su Mogerini i Angelina… »
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 36 minutajoš 22 povezane

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 16 minutajoš 23 povezane

Fudbaleri Zvezde otputovali za Poljsku, u avionu i najnovija pojačanja
RTS pre 52 minutajoš 19 povezanih