Повезане вести
Злочинац Харадинај опет призива зло: У преговоре око Косова да се укључе Американци
Србија данас 30.06.2018
Нема образа. Тзв. премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај сматра да једино укључивање Американаца у дијалог Београда и Приштине може да донесе резултат, преноси РТК2. - Скептичан сам да би могло доћи до резултата у овом… »
Харадинај: Без нових снага у дијалогу Београда и Приштине нема ни промена
Нови магазин 30.06.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је данас да је скептичан по питању резулата дијалога Београда и Приштине и оценио да до промена не може доћи уколико се у преговоре не укључе нове снаге. "Скептичан сам да би могло да… »
Харадинај: Резултати у дијалогу могући само уз нове снаге
Н1 Инфо 30.06.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да је скептичан по питању резулата дијалога Београда и Приштине и оценио да до промена не може доћи уколико се у преговоре не укључе нове снаге. "Скептичан сам да би могло да дође до… »
Харадинај: Потребно укључити "нове снаге" у дијалог
РТС 30.06.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај сматра да једино укључивање Американаца у дијалог Београда и Приштине може да донесе резултат, преноси РТК2. "Скептичан сам да би могло доћи до резултата у овом дијалогу, јер су ту исти људи… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 1 минутјош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 3 сатајош 1 повезана