Povezane vesti

Zločinac Haradinaj opet priziva zlo: U pregovore oko Kosova da se uključe Amerikanci

Zločinac Haradinaj opet priziva zlo: U pregovore oko Kosova da se uključe Amerikanci

Srbija danas 30.06.2018
Nema obraza. Tzv. premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. - Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu… »
Haradinaj: Potrebno uključiti "nove snage" u dijalog

Haradinaj: Potrebno uključiti "nove snage" u dijalog

RTS 30.06.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smatra da jedino uključivanje Amerikanaca u dijalog Beograda i Prištine može da donese rezultat, prenosi RTK2. "Skeptičan sam da bi moglo doći do rezultata u ovom dijalogu, jer su tu isti ljudi, to su Mogerini i… »
Haradinaj: Rezultati u dijalogu mogući samo uz nove snage

Haradinaj: Rezultati u dijalogu mogući samo uz nove snage

N1 Info 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata, jer u… »
Haradinaj: Bez novih snaga u dijalogu Beograda i Prištine nema ni promena

Haradinaj: Bez novih snaga u dijalogu Beograda i Prištine nema ni promena

Novi magazin 30.06.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je skeptičan po pitanju rezulata dijaloga Beograda i Prištine i ocenio da do promena ne može doći ukoliko se u pregovore ne uključe nove snage. "Skeptičan sam da bi moglo da dođe do rezultata… »

Vesti dana »