Повезане вести

Злочинац Харадинај опет призива зло: У преговоре око Косова да се укључе Американци

Злочинац Харадинај опет призива зло: У преговоре око Косова да се укључе Американци

Србија данас 30.06.2018
Нема образа. Тзв. премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај сматра да једино укључивање Американаца у дијалог Београда и Приштине може да донесе резултат, преноси РТК2. - Скептичан сам да би могло доћи до резултата у овом… »
Харадинај: Без нових снага у дијалогу Београда и Приштине нема ни промена

Харадинај: Без нових снага у дијалогу Београда и Приштине нема ни промена

Нови магазин 30.06.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је данас да је скептичан по питању резулата дијалога Београда и Приштине и оценио да до промена не може доћи уколико се у преговоре не укључе нове снаге. "Скептичан сам да би могло да… »
Харадинај: Резултати у дијалогу могући само уз нове снаге

Харадинај: Резултати у дијалогу могући само уз нове снаге

Н1 Инфо 30.06.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да је скептичан по питању резулата дијалога Београда и Приштине и оценио да до промена не може доћи уколико се у преговоре не укључе нове снаге. "Скептичан сам да би могло да дође до… »
Харадинај: Потребно укључити "нове снаге" у дијалог

Харадинај: Потребно укључити "нове снаге" у дијалог

РТС 30.06.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај сматра да једино укључивање Американаца у дијалог Београда и Приштине може да донесе резултат, преноси РТК2. "Скептичан сам да би могло доћи до резултата у овом дијалогу, јер су ту исти људи… »

Вести дана »