Povezane vesti
Nataša Bekvalac zapalila scenu na 1. Summer sound festivalu: Pevačica pozdravljena ovacijama! "Original" se ori inđijom…
Kurir 30.06.2018
1 / 14 Foto: Damir Dervišagić Stefan Živojinović odlično je razmrdao publiku na samom početku večeri, a onda je i predao koleginici pevačici Nataši Bekvalac, koja nije traćila sekunde! Već samim pojavljivanjem izazvala je ovacije. Razdragano… »
Boli ga uvo za sve: Ovako je Stefan Živojinović zapevao Brenin hit, zaigrao i onaj ko do sada nije! (Kurir TV)
Kurir 30.06.2018
Tokom prve večeri Summer Sound festivala u Inđiji, Stefan Živojinović razmrdao je publiku kao nikada do sada. Posebno oduševljenje usledilo je kada je zapevao veliki hit poznate mame Lepe Brene. "Ma boli me uvo za sve, ja imam svoje sne, moj vokmen… »
Stefan Živojinović otvorio 1. Summer Sound Festival: Brenin sin zagrejao publiku, svi na nogama, pevaju uglas! (kurir TV)
Kurir 30.06.2018
1 / 10 Foto: Damir Dervišagić Inđija je 30. juna i 1. jula sam centar dešavanja u Srbiji! Naime, u ovom vojvođanskom gradu održava se prvi Summer Sound Festival. Otvorio ga je mladi pevač Stefan Živojinović, a za njim očekuju se nastupi… »
Vesti dana »

(VIDEO) Prostorije SNS u Novom Sadu i Nišu zasute jajima i crvenom farbom
N1 Info pre 52 minutajoš 42 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 5 satijoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 28 minutajoš 24 povezane

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 5 satijoš 15 povezanih