Повезане вести

Домаћин на пенале у четвртфинале

Домаћин на пенале у четвртфинале

Политика 01.07.2018
Русија – Шпанија 1:1 (1:1, 1:1), на пенале 4:3. – Оба гола из игре дали Руси: најпре Игнашевич аутогол, па онда Дзјуба с беле тачке. – Акинфејев одбранио два шута с 11 метара, а Де Хеја ниједан. Русија је у четвртфиналу Светског… »
Мбапе постао нова звезда: Засенио Роналда и Месија

Мбапе постао нова звезда: Засенио Роналда и Месија

Вечерње новости 01.07.2018
Немојте да ме поредите са Бразилцем Пелеом, он је баш нека друга димензија - рекао је млади француски нападач. ИСТОГ дана када су Кристијано Роналдо и Лионел Меси морали да спакују кофере за повратак из Русије, фудбал је добио… »
Русија у четвртфиналу Светског првенства

Русија у четвртфиналу Светског првенства

Бета 01.07.2018
Фудбалска репрезентација Русије пласирала се у четвртфинале Светског првенства, пошто је данас у осмини финала после бољег изводјења једанаестераца победила Шпанију. После регуларног дела утакмице и продужетака на стадиону… »
Катаи опет заблистао

Катаи опет заблистао

Вести онлине 01.07.2018
Наш фудбалер с два гола донео преокрет Чикагу против Њујорка у америчкој сокер лиги. Док се у Русији воде мундијалске битке, а осмина финала је почела и тако што су двоструки стрелци у победама својих репрезентација били Килијан… »
Мбапеов гест обишао планету: Не треба ми новац да бих играо за репрезентацију

Мбапеов гест обишао планету: Не треба ми новац да бих играо за репрезентацију

Вечерње новости 01.07.2018
Млади француски фудбалер је одлучио да све оно што заради од Мундијала да у хуманитарне сврхе. Није ми потребна плата да бих бранио боје своје земље – каже Килијан. Хвалоспеви се нижу на рачун Килијана Мбапеа (19). Млади… »
Кавани срушио европске шампионе: Уругвај на Француску у четвртфиналу

Кавани срушио европске шампионе: Уругвај на Француску у четвртфиналу

Вечерње новости 30.06.2018
Единсон два пута затресао мрежу Патрисија и обрадовао Уругвајце. После Месија и Роналдо напустио такмичење у Русији. Фудбалска репрезентација Уругваја пласирала се у четвртфинале Светског првенства, пошто је вечерас у Сочију… »
СП: Уругвај други четвртфиналиста

СП: Уругвај други четвртфиналиста

Данас 30.06.2018
Репрезентација Уругваја је други учесник четвртфинала Светског првенства у фудбалу. Популарни „Уруси“ победили су са 2:1 репрезентацију Португала и „заказали“ дуел са Француском у наредној фази такмичења. Победу тиму коју са… »
Мбапе не лети после сјајне партије: Прија поређење са Пелеом, али је он друга категорија

Мбапе не лети после сјајне партије: Прија поређење са Пелеом, али је он друга категорија

Вечерње новости 30.06.2018
Веома сам срећан. Ласка што сам други тинејџер који је постигао два гола на Мундијалу, али је он на другом нивоу - јасан је Килијан. Француски фудбалер Килијан Мбапе постао је данас први тинејџер након легендарног Бразилца… »

Вести дана »