Povezane vesti

Teška sećanja na krvavu julsku noć: Dve godine od masakra u Žitištu, mnogi i dalje oplakuju nastradale (FOTO)

Teška sećanja na krvavu julsku noć: Dve godine od masakra u Žitištu, mnogi i dalje oplakuju nastradale (FOTO)

Telegraf 01.07.2018
Siniša Zlatić (38) pre dve godine je upao je u 1.40 sati u baštu kafića "Makijato" u Žitištu i ubio petoro ljudi. Tu noć ništa ne može da promeni, niti da preboli. Nakon dve godine od stravičnog masakra u Žitištu kraj Zrenjanina, kada je… »
"Mercedesom" naleteo na pešake i jednog ubio: Strašna nesreća na putu Doljevac-Niš (FOTO)

"Mercedesom" naleteo na pešake i jednog ubio: Strašna nesreća na putu Doljevac-Niš (FOTO)

Telegraf 01.07.2018
Stravičan udes se desio na ulazu u selo Malošište. Jedan pešak je poginuo, a jedan je transportovan u Klinički centar u Nišu nakon teške saobraćajne nesreće koja se desila noćas oko dva časa iza ponoći na putu Doljevac – Niš, na ulazu u… »
Otkačila se traktorska prikolica, pa se prevrnula, a ljudi ispali iz nje: Osmoro berača višanja povređeno kod Prokuplja

Otkačila se traktorska prikolica, pa se prevrnula, a ljudi ispali iz nje: Osmoro berača višanja povređeno kod Prokuplja

Telegraf 01.07.2018
Nesreća se dogodila na putu Babotinac-Miklulovac. Osam osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Babotinac-Miklulovac kod Prokuplja. Dve osobe zadobile su teže povrede. Kobni sudar srpskog i turskog vozila kod Paraćina… »
Jecaji majke nastradalog Stefana: "Ubio mi je sina, a pre 7 dana je zamalo zgazio mene i supruga!" (FOTO)

Jecaji majke nastradalog Stefana: "Ubio mi je sina, a pre 7 dana je zamalo zgazio mene i supruga!" (FOTO)

Telegraf 01.07.2018
Tragedija se desila kada je na mladiće koji su išli pored puta uz ivicu kolovozne trake naleteo "mercedes" kojim je upravljao Lazar T. (20) iz Malošišta. U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Doljevac Niš, 1.jula oko dva časa iza ponoći… »
Užasan udes kod Niša, „mercedes“ pokosio mladiće, jedan smrtno stradao

Užasan udes kod Niša, „mercedes“ pokosio mladiće, jedan smrtno stradao

Niške vesti 01.07.2018
Nesreća se desila na samom ulazu u Malošište u blizini radionice za tehnički pregled vozila iz pravca Doljevca prema Nišu. Mladići su se kretali pešice pored puta, a do nesreće je došlo kada ih je „mercedes“ krećući se u istom pravcu… »
Kobni sudar srpskog i turskog vozila kod Paraćina: Automobil se prevrnuo na krov, devojka poginula, dete kritično (FOTO)

Kobni sudar srpskog i turskog vozila kod Paraćina: Automobil se prevrnuo na krov, devojka poginula, dete kritično (FOTO)

Telegraf 01.07.2018
Vozač turskog automobila pokušavao je da pretekne vozilo srpskih registarskih oznaka. Na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Paraćina, u subotu uveče je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula. "Mercedesom"… »

Vesti dana »