Повезане вести
Верстапен: Срећан сам због победе
Хот спорт 01.07.2018
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је задовољан што је победио у данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Аустрије, на домаћој стази његове екипе. – Било је сјајно. Добро сам чувао гуме, било је много мехурова на… »
Ферштапен најбржи у Аустрији
Вечерње новости 01.07.2018
Возач Ред Була победио у трци за ВН Аустрије. Он је до четвртог тријумфа стигао због лоше тактике Мерцедеса. ХОЛАНДСКИ ас Макс Ферштапен донео је прву победу Ред булу на његовој стази "Ред бул ринг", где је данас вожена ВН… »
Победа Ферстапена и дебакл Мерцедеса
Мондо 01.07.2018
Двадесетогодишњи холандски возач тријумфовао је на трци за Велику награду Аустрије, испред Раиконена и Фетела, док су Хамилтон и Ботас морали да одустану. Главни адут Ред Була, Данијел Рикардо, није у недељу успео да заврши… »
Верстапен срећан због победе у Аустрији
Бета 01.07.2018
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је задовољан што је победио у данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Аустрије, на домаћој стази његове екипе. "Било је сјајно. Добро сам чувао гуме, било је много мехурова на… »
Најбржи у ‘Шпилбергу’: Макс Верстапен победник трке за вн Аустрије
Хот спорт 01.07.2018
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Аустрије. Верстапен је на стази у ‘Шпилбергу’ остварио прву победу у сезони, а четврту у каријери. Друго место заузео је Кими Раиконен из Ферарија… »
Ф1: Ферштапен победио у Аустрији, Фетел опет лидер
Дневник 01.07.2018
СПИЛБЕРГ: Возач Ред Була Холанђанин Макс Ферштапен победио је данас на трци за Велику награду Аустрије у Формули 1. Он је до четвртог тријумфа у каријери стигао са четврте стартне позиције, пре свега због лоше тактике Мерцедеса… »
Ферштапен победио у трци за Велику награду Аустрије
Спортски журнал 01.07.2018
Ферштапен је на стази у Шпилбергу остварио прву победу у сезони, а четврту у каријери, он је победио резултатом сат, 21 минут, 56,024 секунди. Возач Ред Була Макс Ферштапен победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду… »
Поредак возача у трци за Велику награду Аустрије
Нови магазин 01.07.2018
Поредак возача у данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Аустрије: 1. Макс Верстапен (Ред Бул) сат, 21 минут,56,024 секунди 2. Кими Раиконен (Ферари) + 1,504 3. Себастијан Фетел (Ферари) + 3,181 4. Роман Грожан (Хас) један… »
Вести дана »

Разбио стакло, па убацио бомбу у локал Ухапшен бомбаш (35) из Зрењанина, полиција му у стану пронашла и муницију
Ало пре 36 минутајош 30 повезаних

Трагедија у Раковици, мајка и ћерка страдале у пожару! Обе су биле болесне и готово непокретне
Дневник пре 6 минутајош 38 повезаних

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Данас пре 1 сатјош 33 повезане

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 31 минутајош 33 повезане