Povezane vesti
Nišlija prodaje bubreg da bi platio račun za struju: Porodica mi je u mraku, ne mogu više, već mi nude 6.000 evra! Očajne…
Kurir 01.07.2018
Očajnom Nišliji Stojadinu Mitiću prekipele su pretnje i opomene da plati zaostale račune, pa je rešio da oglasi, ni manje ni više nego svog bubreg! Mitić (72) iz niškog naselja Železničke barake, posredstvom društvenih mreža oglasio je prodaju bubrega… »
"Nude mi: 6.000 evra za bubreg" Nišlija se zbog duga za struju odlučio na očajnički potez, a sad će i njegove komšije da urade…
Blic 01.07.2018
Stojadin Mitić (72) iz niškog naselja Železničke barake oglasio je minule nedelje posredstvom društvenih mreža prodaju bubrega zbog duga za struju. Mitić je rekao da je do danas već dobio četiri, pet ponuda i da će sigurno pristati na neku od njih jer… »
Vesti dana »
Izbori u Mađarskoj! CIK objavila rezultate: Ubedljiva pobeda Petera Mađara, Orban priznao "bolan poraz": Ovako će biti podeljeni mandati
Kurir pre 1 danjoš 245 povezanih
Loša vest za Zvezdu: Hapoel srušio Makabi u Beogradu za plej-of Evrolige
Nova pre 3 satajoš 44 povezane
"Uništiću Iran za sat vremena": Tramp ponovo preti udarima na infrastrukturu
Nova pre 8 satijoš 43 povezane
Od sutra totalna blokada u Iranu Dramatičan potez Amerike! Rampa za pomorski saobraćaj iz svih luka nakon što su propali pregovori, Tramp zapretio: "Uništiću ih za jedan dan" (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 58 povezanih
Evo protiv koga Zvezda ima najveću verovatnoću da igra u potencijalnom plej-ofu Evrolige, ovo bi bilo teško
Telegraf pre 1 danjoš 40 povezanih