Povezane vesti
Robi Vilijams otvorio dušu: Imam autizam
Noizz 02.07.2018
Superstar Robi Vilijams (44) ubeđen je da ima Aspergerov sindrom, oblik autizma, jer oseća da mu "nešto nedostaje". On je ranije imao problema sa anksioznošću i depresijom, a sada je gostujući na Radiju 2 otkrio: "Borim se sa nekom vrstom mentalne… »
"Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni..." Robi Vilijams šokirao svet novim priznanjem!
Telegraf 02.07.2018
- Teško je biti u mojoj glavi. Imam neke kompulzije, ovisnosti, rekao bih da je to duševna bolest - rekao je Robi. Robi Vilijams priznao je u intervjuu za londonski "Radio 2" kako je uveren da ima psihički poremećaj, piše "Daily Mail". - Nešto… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 70 povezanih
Dva povećanja plate za prosvetare ove godine, još jedno u januaru 2026! Vučević se obratio posle sastanka sa predstavnicima sindikata, ovo je predlog Vlade
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Temperatura pada za 20 stepeni: Vraća se prava zima - kad stiže zahlađenje i da li će padati sneg
NIN pre 7 satijoš 33 povezane