Povezane vesti
Robi Vilijams otvorio dušu: Imam autizam
Noizz 02.07.2018
Superstar Robi Vilijams (44) ubeđen je da ima Aspergerov sindrom, oblik autizma, jer oseća da mu "nešto nedostaje". On je ranije imao problema sa anksioznošću i depresijom, a sada je gostujući na Radiju 2 otkrio: "Borim se sa nekom vrstom mentalne… »
"Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni..." Robi Vilijams šokirao svet novim priznanjem!
Telegraf 02.07.2018
- Teško je biti u mojoj glavi. Imam neke kompulzije, ovisnosti, rekao bih da je to duševna bolest - rekao je Robi. Robi Vilijams priznao je u intervjuu za londonski "Radio 2" kako je uveren da ima psihički poremećaj, piše "Daily Mail". - Nešto… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 25 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 7 satijoš 42 povezane