Povezane vesti

Stamatović: Vučić organizuje kontramiting - hoće li na Zlatiboru udariti Srbin na Srbina?

Stamatović: Vučić organizuje kontramiting - hoće li na Zlatiboru udariti Srbin na Srbina?

Pravda 02.07.2018
"Susret u Vladi Srbije smo završili pre nego što smo ga i otpočeli, jer sam zahtevao da, ako smo već mi Zlatiborci pokazali da smo za dijalog i otkazali, još pre mesec dana, za 2. jul zakazanu protestnu "šetnju do Beograda", ne može onda famozni… »
Stamatović otkazao sastanak sa Ružićem zbog protesta koji SNS organizuje na Zlatiboru (VIDEO)

Stamatović otkazao sastanak sa Ružićem zbog protesta koji SNS organizuje na Zlatiboru (VIDEO)

Beta 02.07.2018
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović otkazao je današnji sastanak sa ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem izražavajući nezadovoljstvo zbog protesta koji Srpska napredna stranka (SNS) organizuje danas na Zlatiboru… »

Vesti online 02.07.2018
"Susret u Vladi Srbije smo završili pre nego što smo ga i otpočeli, jer sam zahtevao da, ako smo već mi Zlatiborci pokazali da smo za dijalog i otkazali, još pre mesec dana, za 2. jul zakazanu protestnu "šetnju do Beograda", ne može onda famozni… »
Stamatović otkazao sastanak sa Ružićem zbog protesta SNS-a

Stamatović otkazao sastanak sa Ružićem zbog protesta SNS-a

N1 Info 02.07.2018
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović otkazao je sastanak sa ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem izražavajući nezadovoljstvo zbog protesta koji SNS organizuje danas na Zlatiboru zbog toga što je navodno… »
Stamatović: Hipoteka nad spomenicima nije moguća

Stamatović: Hipoteka nad spomenicima nije moguća

Danas 01.07.2018
„Opština Čajetina nije dala, niti može dati pod hipoteku Spomen- obeležje poginulim borcima u Drugom svetskom ratu na Šumatnom brdu, na Zlatiboru, jer je to nemoguće i zakonom je zabranjeno“. To je za Danas izjavio Milan Stamatović, predsednik… »

Vesti dana »