Povezane vesti
Priča se da je Sloba gej, a Matora kaže "On nešto krije!"
Blic 02.07.2018
Tokom trajanja rijalitija "Zadruga" u nekoliko navrata kružile su spekulacije da je Sloba Radanović homoseksulac, što je on oštro demantovao. Sloba je naglasio da nema ništa protiv pripadnika gej populacije, kao i da se dešavalo da mu oni šalju… »
Matora o Slobinoj seksualnoj orijentaciji: On možda nešto krije, a ja sam OVO videla!
Svet & Skandal 02.07.2018
Jovana Tomić Matora i njena devojka Sanja Stanković su zajedno sa Lepim Mićom gostovale u emisiji “Zadruga: Narod pita”, gde se, između ostalog, povela i polemika o seksualnoj orijentaciji Slobe Radanovića. Naime, kroz sam rijaliti program, više… »
Pričalo se da je sloba homoseksualac, a Matora otvorila dušu: On možda nešto krije, a evo šta sam ja videla! (video)
Kurir 02.07.2018
Jovana Tomić Matora i njena devojka Sanja Stanković su zajedno sa Lepim Mićom gostovale u jednoj emisiji. Više puta se kroz rijaliti provlačila priča da je pevač homoseksulac, što je on uvek negirao i pritom bi naglasio da nema ništa protiv tih… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
EU, Nemačka, OEBS i Demokratski institut Kosova izrazili zabrinutost zbog odluke o nesertifikaciji Srpske liste
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Slavica Đukić Dejanović: Ako studenti misle da zahtevi nisu ispunjeni, nek dođu na razgovor
Danas pre 3 satajoš 1 povezana