Povezane vesti
Priča se da je Sloba gej, a Matora kaže "On nešto krije!"
Blic 02.07.2018
Tokom trajanja rijalitija "Zadruga" u nekoliko navrata kružile su spekulacije da je Sloba Radanović homoseksulac, što je on oštro demantovao. Sloba je naglasio da nema ništa protiv pripadnika gej populacije, kao i da se dešavalo da mu oni šalju poruke… »
Matora o Slobinoj seksualnoj orijentaciji: On možda nešto krije, a ja sam OVO videla!
Svet & Skandal 02.07.2018
Jovana Tomić Matora i njena devojka Sanja Stanković su zajedno sa Lepim Mićom gostovale u emisiji “Zadruga: Narod pita”, gde se, između ostalog, povela i polemika o seksualnoj orijentaciji Slobe Radanovića. Naime, kroz sam rijaliti program, više puta se… »
Pričalo se da je sloba homoseksualac, a Matora otvorila dušu: On možda nešto krije, a evo šta sam ja videla! (video)
Kurir 02.07.2018
Jovana Tomić Matora i njena devojka Sanja Stanković su zajedno sa Lepim Mićom gostovale u jednoj emisiji. Više puta se kroz rijaliti provlačila priča da je pevač homoseksulac, što je on uvek negirao i pritom bi naglasio da nema ništa protiv tih ljudi… »
Vesti dana »
Pregovori NIS-a i Mola gotovi do kraja nedelje, Mađari hoće većinski udeo
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 43 povezane
Uživo Drama počinje? Američki nosač aviona je pokrenut; Izdato hitno upozorenje; Oglasio se Tramp FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih
Veljko Ražnatović prvi put nije došao na pomen ocu. Evo zašto danas nije bio sa porodicom na groblju
Blic pre 38 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) "Pežo" zgužvan kao konzerva, poginuo vozač Jezivi prizor na mestu stravične nesreće na Smederevskom putu: Osam osoba povređeno!
Blic pre 3 minutajoš 22 povezane
Obavljen žreb za Australijan open: Siner neizbežan za Đokovića, Novak startuje protiv Martineza
RTV pre 2 satajoš 31 povezana