Povezane vesti
Krasić: Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio
Vesti online 02.07.2018
Mirno i lepo pre podne u fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, fudbaleri Vojvodine iskoristili su za još jedan jak i dobar trening u sklopu priprema za novu sezonu, a zajedno sa njima, instrukcije stručnog štaba pratio je i bivših fudbaler “stare… »
Krasić: Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio
Sportski žurnal 02.07.2018
Bivši prvotimci Vojvodine Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) izjavili su da nije nemoguće da u budućnosti ponovo obuku dres svog voljenog kluba, iako su im trenutni planovi u vezi sa inostranstvom. Mirno i lepo pre podne u fudbalskom centru… »
Krasić: "Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio"
Sportske.net 02.07.2018
Bivši fudbaler CSKA i Juventusa kaže da mu prija vreme koje provodi na treninzima Vojvodine ali da nije realno da se vrati u srpski fudbal. Bivši reprezentativci Srbije Željko Brkić i Miloš Krasić priključili su se treninzima fudbalskog kluba… »
Željko Brkić i Miloš Krasić: Vojvodina zauvek u srcu
Hot sport 02.07.2018
Bivši prvotimci Vojvodine Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) izjavili su da nije nemoguće da u budućnosti ponovo obuku dres svog voljenog kluba, iako su im trenutni planovi u vezi sa inostranstvom. Mirno i lepo prepodne u fudbalskom centru… »
Vesti dana »

Tramp: Upravo smo okončali suspenziju deljenja obaveštajnih podataka sa Ukrajinom
RTV pre 42 minutajoš 16 povezanih

Danas lepo i toplo, a onda stižu pljuskovi! Rhmz objavio i kad dolazi novo zahlađenje! Detaljna prognoza
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 18 minutajoš 12 povezanih

Nezapamćen zločin u BiH: Mladić ubio prijatelja, pa isekao telo na komade
NIN pre 24 minutajoš 15 povezanih

Sindikat: Podnete krivične prijave protiv ministarke prosvete i finansijskih savetnika
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih