Povezane vesti
Krasić: Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio
Vesti online 02.07.2018
Mirno i lepo pre podne u fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, fudbaleri Vojvodine iskoristili su za još jedan jak i dobar trening u sklopu priprema za novu sezonu, a zajedno sa njima, instrukcije stručnog štaba pratio je i bivših fudbaler “stare… »
Krasić: Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio
Sportski žurnal 02.07.2018
Bivši prvotimci Vojvodine Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) izjavili su da nije nemoguće da u budućnosti ponovo obuku dres svog voljenog kluba, iako su im trenutni planovi u vezi sa inostranstvom. Mirno i lepo pre podne u fudbalskom centru… »
Krasić: "Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio"
Sportske.net 02.07.2018
Bivši fudbaler CSKA i Juventusa kaže da mu prija vreme koje provodi na treninzima Vojvodine ali da nije realno da se vrati u srpski fudbal. Bivši reprezentativci Srbije Željko Brkić i Miloš Krasić priključili su se treninzima fudbalskog kluba… »
Željko Brkić i Miloš Krasić: Vojvodina zauvek u srcu
Hot sport 02.07.2018
Bivši prvotimci Vojvodine Željko Brkić (31) i Miloš Krasić (33) izjavili su da nije nemoguće da u budućnosti ponovo obuku dres svog voljenog kluba, iako su im trenutni planovi u vezi sa inostranstvom. Mirno i lepo prepodne u fudbalskom centru… »
Vesti dana »
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
Danas pre 20 minutajoš 90 povezanih
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 50 minutajoš 21 povezana
Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije: Postoji opasnost od razmene nuklearnih udara, pokušaćemo da to izbegnemo
NIN pre 44 minutajoš 11 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
RTV pre 4 satijoš 9 povezanih