Povezane vesti
Gotovo je, Arsenal angažovao treće pojačanje!
Sportske.net 02.07.2018
Nakon Lihštajnera i Lena, "Tobdžije" ozvaničile još jedan novi potpis. Kao što smo i najavili, novi fudbaler Arsenala je Sokratis Papastatopulos. Ovaj 29-godišnji grčki defanzivac na "Emirejts" stiže iz Borusije Dortmund, plaćen je 20 miliona evra, a sa… »
Papastatopulos i definitivno u Arsenalu
N1 Info 02.07.2018
Doskorašnji defanzivac Borusije iz Dortmunda Sokratis Papastatopulos novo je pojačanje Arsenala, treće od dolaska novog trenera Unaija Emerija. Kako je objavljeno na zvaničnim sajtovima oba kluba grčki štoper potpisao je dugogodišnji ugovor, a na račun… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 25 minutajoš 21 povezana
RHMZ izdao upozorenje na grmljavinske nepogode za područje zapadne, jugozapadne i južne Srbije
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Evo koliki je bio honorar Stanije Dobrojević u "Eliti 9"! Asmin izneo u javnost, ona pobesnela - osvojila i 100.000 evra
Blic pre 20 minutajoš 15 povezanih