Povezane vesti

Tuga u malošištu kraj Niša: Stefan (25) sahranjen - krivac se brani sa slobode

Tuga u malošištu kraj Niša: Stefan (25) sahranjen - krivac se brani sa slobode

Večernje novosti 03.07.2018
Pored rodbine i prijatelja, i žitelji Malošišta se oprostili od Stefana Mitića koji je stradao kada je na njega naleteo komšija u “mercedesu”. U utorak je sahranjen Stefan Mitić (25) iz Malošišta kraj Niša koji je stradao u noći između 30… »
Vozač "mercedesa" koji je usmrtio Stefana pušten iz pritvora: Osumnjičeni Nišlija rođak sa poginulim

Vozač "mercedesa" koji je usmrtio Stefana pušten iz pritvora: Osumnjičeni Nišlija rođak sa poginulim

Telegraf 03.07.2018
U teškoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Doljevac - Niš, 1.jula oko 2 časa iza ponoći. Nakon saslušanja u tužilaštvu i sudu vozač Lazar T. (20) iz Malošišta, koji se sumnjiči da je 1.jula "mercedesom” usmrtio jednog pešaka, a još… »
"Ustani, anđele moj zlatni": Sahranjen Stefan Mitić (25), plakalo celo Malošište

"Ustani, anđele moj zlatni": Sahranjen Stefan Mitić (25), plakalo celo Malošište

Blic 03.07.2018
"Jao sine moj, podigni se, ustani čedo moje, anđele moj zlatni. Sinko moj, moli te majka..." Jecaji Violete Mitić, majke tragično nastradalog Stefana Mitića koji je poginuo 1.jula u saobraćajnoj nesreći, odjekivali su bolno nad belim kovčegom u… »
Malošište ispratilo stefana u belim majicama sa njegovim likom: Majka jaukala, brat ga molio da vaskrsne...Tuga!

Malošište ispratilo stefana u belim majicama sa njegovim likom: Majka jaukala, brat ga molio da vaskrsne...Tuga!

Kurir 03.07.2018
Kišom suza ispraćen je danas da počiva u miru Stefan Mitić (25) koji je nesrećno poginuo 1. jula oko 2,00 sata iza ponoći kada ga je na kolovozu u Malošištu "mercedesom" pokosio Lazar T. Cela varošica se okupila u kući i ispred u dvorištu… »
Nije smeo da bude za volanom u dva ujutru: Vozač "mercedesa" smrti imao probnu dozvolu, ali je bio trezan

Nije smeo da bude za volanom u dva ujutru: Vozač "mercedesa" smrti imao probnu dozvolu, ali je bio trezan

Blic 03.07.2018
Lazar T. (20) saslušan je juče u Osnovnom tužilaštvu u Nišu o okolnostima nesreće u kojoj je “mercedesom” usmrtio Stefana Mitića (25) i teško povredio Stefana Stamenkovića (20) u Malošištu. Vozač Lazar T. (20) iz Malošišta, koji je… »
Bahati mladić pretnja za celo selo: Pregazio mladića, a samo sedam dana ranije umalo i njegove roditelje

Bahati mladić pretnja za celo selo: Pregazio mladića, a samo sedam dana ranije umalo i njegove roditelje

Blic 03.07.2018
Lazar T. (20), mladić koji je svojim "mercedesom" za koji je imao probnu dozvolu, pokosio dvadesetpetogodišnjeg Stefana Mitića iz Malošišta, svega nedelju dana pre ove užasne nesreće umalo je kolima udario i Mitićeve roditelje! Mitić je poginuo u… »

Vesti dana »