Povezane vesti
Radojičić: Razgovor sa Beograđanima ili određenim danima ili preko ekrana
Beta 03.07.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da će insistirati na direktnom kontaktu sa Beogradjanima ili kroz razgovor sa njima odredjenim danima ili preko elektronskih medija, kako bi se upoznao sa njihovim problemima i pokušao da ih što pre… »
Radojičić: Razgovorom sa građanima ćemo brže rešiti njihove probleme
Nova ekonomija 03.07.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će tokom mandata insistirati na direktnom kontaktu sa građanima kako bi se upoznao sa njihovim problemima i pokušao da ih što pre reši. "Razmišljao sam o tome kako da uspostavimo najdirektniju… »
Radojičić: Insistiraću na direktnom kontaktu s građanima
N1 Info 03.07.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će tokom mandata insistirati na direktnom kontaktu sa građanima kako bi se upoznao sa njihovim problemima i pokušao da ih što pre reši. "Razmišljao sam o tome kako da uspostavimo najdirektniju… »
Vesti dana »
Ko gubi, a ko dobija? Objavljen Trampov mirovni plan: Ovo je svih 28 tačaka za završetak rata u Ukrajini
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana
"Spremni smo za svaki scenario": Vukić: Beogradske elektrane funkcionišu bez ikakvih problema
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana