Povezane vesti
Ženi se još jedna zvezda granda: Stevan Anđelković kupio luksuzan stan, a evo kad je zakazao venčanje! Biće lom! (video)
Kurir 03.07.2018
Pevač Stevan Anđelković odlučio je da posle dugogodišnjeg zabavljanaj sa devojkom Natašom kaže sudbonosno da. Njih dvoje već godinama žive zajedno, a pre nekoliko meseci pevač je kupio stan na ekskluzivnoj lokaciji i sada je rešio da se i… »
Nasmejali sve u vili: Mladen i Nina opkolili Snežanu Jovičić! Hteli trojku s njom?
Kurir 03.07.2018
Rijaliti "Parovi" ušli su u poslednju nedelju pred veliko finale, a Mladen Vuletić, Nina Prlja su opkolili Snežu Jovičić. Naime, kako jutros svedoče neki gledaoci i takmičari, njih dvoje su je opkolili jer su hteli da imaju trojku sa njom. Ovo je… »
Vuk Đuričić otkrio: Isključivo biram ovakve žene!
Kurir 03.07.2018
Učesnik rijalitija "Parovi" Vuk Đuričić je otkrio da isključivo pametne žene privlače njegovu pažnju On je u razgovoru sa Zagom rekao da voli pametne žene. "Svaka moja devojka bila je i te kako pametna jer je to za mene satisfakcija i prija mi da… »
Požgaj SE vratio sa pregleda: A onda otkrio cmerima! Tumor se nije povećao, nastaviću takmičenje!
Kurir 03.07.2018
Aleksandar Požgaj se vratio sa pregleda i tokom emisije saopštio svima da mu se tumor nije povećao i da će da nastavi takmičenje. On je tokom "Jutarnje kafice" rekao ostalim učesnicima kakav je ishod pregleda. "Tumor se nije povećao, na istom je… »
Ženi zgodnu brinetu: Pevač "Granda" zakazao svadbu
Blic 03.07.2018
Pevač "Granda" Stevan Anđelković zakazao je venčanje sa svojom dugogodišnjom izabranicom Natašom. Stevan je Natašu zaprosio prošle godine, ali je tada istakao da ne žele da žure sa zakazivanjem datuma venčanja. Pevač i njegova izabranica… »
Vesti dana »
![Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala](https://nstatic.net/693/38941693bzbruk.jpg)
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 4 satijoš 1 povezana
!["Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)](https://nstatic.net/671/38941671zqpwed.jpg)
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana