Povezane vesti
I zvanično: Nemačka ne menja Joakima Leva!
Hot sport 03.07.2018
Selektor Nemačke Joahim Lev ostaće na toj funkciji, uprkos eliminaciji u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji, potvrdio je danas Fudbalski savez Nemačke. Lev je, kako se navodi, obavestio Savez da želi da nastavi posao i da nadgleda obnovu… »
Lev potvrdio: Ostajem selektor Nemačke
Večernje novosti 03.07.2018
Zahvalan sam na poverenju koje mi je dato, osećam podršku uprkos opravdanim kritikama zbog rane eliminacije. Sada moj tim i ja želimo da započnemo obnovu – rekao je iskusni strateg. Selektor Nemačke Joahim Lev ostaće na toj funkciji, uprkos eliminaciji u… »
Lev ostaje na klupi Nemačke
RTS 03.07.2018
Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev ostaće na toj funkciji uprkos debaklu na Mundijalu u Rusiji i eliminaciji u grupnoj fazi, prenose brojni mediji u toj zemlji. Ugledni list Bild piše da je Lev sa čelnicima Saveza definitivno dogovorio… »
Vesti dana »
Suđenje ministru kulture Nikoli Selakoviću: Sudija ga pitao o pozivanju na imunitet, evo šta je odgovorio (video)
Blic pre 51 minutajoš 52 povezane
ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA LEGALIZACIJU PRODUŽEN ZA TRI DANA
Pirotske vesti pre 46 minutajoš 66 povezanih
Održana sednica Komisije za reviziju i kontrolu tačnosti biračkog spiska: za prvog predsednika izabran Vujo Ilić
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Sutra u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih