Povezane vesti

"Ni ja ne verujem u teorije zavere, verujem zaveri"

"Ni ja ne verujem u teorije zavere, verujem zaveri"

Vesti online 03.07.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nije on rekao da Velika Britanija šalje vojnike obaveštajce da prate izborni proces i spreče ruski uticaj, već britanski ministar odbrane Gevin VIlijamson, što su preneli svetski i domaći… »
Dodik odbrusio britanskoj ambasadi: Pitajte vašeg ministra odbrane, sam je rekao da šaljete vojnike obaveštajce da prate…

Dodik odbrusio britanskoj ambasadi: Pitajte vašeg ministra odbrane, sam je rekao da šaljete vojnike obaveštajce da prate…

Kurir 03.07.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nije on rekao da Velika Britanija šalje vojnike obaveštajce da prate izborni proces i spreče ruski uticaj, već britanski ministar odbrane Gevin Vilijamson, što su preneli svetski i domaći… »
Dodik odgovorio Britancima: Ne verujem u teorije zavere, verujem u zavere

Dodik odgovorio Britancima: Ne verujem u teorije zavere, verujem u zavere

Sputnik 03.07.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nije on rekao da Velika Britanija šalje vojnike obaveštajce da prate izborni proces i spreče ruski uticaj, već britanski ministar odbrane Gevin Vilijamson, što su preneli svetski i domaći… »
Dodik Ambasadi Britanije: Pitajte vašeg ministra odbrane

Dodik Ambasadi Britanije: Pitajte vašeg ministra odbrane

RTS 03.07.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije on rekao da Velika Britanija šalje vojnike obaveštajce da prate izborni proces i spreče ruski uticaj, već britanski ministar odbrane Gavin Vilijamson, što su preneli svetski i domaći… »

Vesti dana »