Повезане вести

"Ни ја не верујем у теорије завере, верујем завери"

"Ни ја не верујем у теорије завере, верујем завери"

Вести онлине 03.07.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да није он рекао да Велика Британија шаље војнике обавештајце да прате изборни процес и спрече руски утицај, већ британски министар одбране Гевин ВИлијамсон, што су… »
Додик одбрусио британској амбасади: Питајте вашег министра одбране, сам је рекао да шаљете војнике обавештајце да прате…

Додик одбрусио британској амбасади: Питајте вашег министра одбране, сам је рекао да шаљете војнике обавештајце да прате…

Курир 03.07.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да није он рекао да Велика Британија шаље војнике обавештајце да прате изборни процес и спрече руски утицај, већ британски министар одбране Гевин Вилијамсон, што су… »
Додик одговорио Британцима: Не верујем у теорије завере, верујем у завере

Додик одговорио Британцима: Не верујем у теорије завере, верујем у завере

Спутник 03.07.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да није он рекао да Велика Британија шаље војнике обавештајце да прате изборни процес и спрече руски утицај, већ британски министар одбране Гевин Вилијамсон, што су… »
Додик Амбасади Британије: Питајте вашег министра одбране

Додик Амбасади Британије: Питајте вашег министра одбране

РТС 03.07.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да није он рекао да Велика Британија шаље војнике обавештајце да прате изборни процес и спрече руски утицај, већ британски министар одбране Гавин Вилијамсон, што су пренели… »

Вести дана »