Povezane vesti
Sahrana u Smederevu Vuk na večni počinak sa plišanim medom
Večernje novosti 03.07.2018
Na Novom groblju u Smederevu danas sahranjen četvorogodišnji dečak koga je u nedelju usmrtila dvorišna kapija. Teši nas saznanje da je među anđelima, i da nas posmatra blaženim osmehom, rekao je mališanov stric. ČETVOROGODIŠNjI Vuk Stefanović iz… »
Niko neće odgovarati za smrt malog Vuka Komšije u šoku: Bio je predobro dete, pravi anđeo... Teško je objasniti bliskost…
Kurir 03.07.2018
Rođaka nastradalog Vuka Stefanovića rekla je novinarima da je kapija pala jer su majstori s nje skinuli graničnik. Međutim, Osnovno tužilaštvo u Smederevu navodno neće podnositi krivičnu prijavu u vezi sa ovom tragedijom. Tragična smrt četvorogodišnjeg… »
Nezapamćena tragedija u Smederevu: Dečaka ubila kapija od 200 kilograma, otac ga krvavog nosio na rukama!
Kurir 03.07.2018
Četvorogodišnji Vuk Stefanović poginuo je dok se igrao s drugaricom u dvorištu njene kuće. Metalna vrata, teška 200 kilograma, pala su mu na glavu, a lekari nisu uspeli da ga spasu. Četvorogodišnji dečak Vuk Stefanović iz Smedereva nastradao je u nedelju… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 39 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Aleksandra Krunić nije osvojila Australijan open: Počelo kao u snovima, završilo se bolnim porazom
Mondo pre 44 minutajoš 9 povezanih