Povezane vesti
Opra ipak ne ulazi u trku za predsednicu SAD: Ne bih tu opstala
Radio 021 04.07.2018
Medijski mogul Opra Vinfri u intervjuu britanskom Vogu, rekla je, povodom glasina da će ući u trku za predsednika SAD, da u ovakvoj političkoj strukturi, punoj neistina, prljavština, ne bi opstala i naglasila da to nije čist posao. Vinfri se slikala se… »
Opra Vinfri se neće kandidovati za predsednika SAD: To nije čist posao, ubilo bi me!
Telegraf 04.07.2018
Vinfrijeva je tom izjavom okončala spekulacije o tome da li će ući u trku za Belu kuću, koje su nastale nakon njenog govora na dodeli Zlatnih globusa. Američka voditeljka Opra Vinfri potvrdila je za britanski "Vog" da se neće kandidovati za predsedničke… »
Opra demantovala navode: Vinfri: Ne kandidujem se za predsednika, to bi me ubilo
Blic 04.07.2018
Američka voditeljka Opra Vinfri potvrdila je za britanski "Vog" da se neće kandidovati za predsedničke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da bi je to "ubilo". "U toj političkoj strukturi, sve neistine, sr***, užasi, stvari koje se dešavaju iza kulisa… »
Opra Vinfri: U ovakvoj političkoj strukturi ne bih opstala
Danas 03.07.2018
Medijski mogul Opra Vinfri u intervjuu britanskom Vogu, rekla je, povodom glasina da će ući u trku za predsednika SAD, rekla je da u ovakvoj političkoj strukturi, punoj neistina, prljavština, ne bih opstala i naglasila da to nije čist posao. Vinfri se… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Od sutra izmene režima saobraćaja u Bulevaru Despota Stefana zbog radova
Euronews pre 57 minutajoš 31 povezana
Međak: Vučić nikada nije raspisivao izbore kada je trend bio nepovoljan po njega, pa zašto bi sada?
N1 Info pre 6 satijoš 41 povezana
MMF: Sukob u Persijskom zalivu oborio rast globalne privrede, i Srbija trpi posledice
RTS pre 5 satijoš 41 povezana