Повезане вести
Опра ипак не улази у трку за председницу САД: Не бих ту опстала
Радио 021 04.07.2018
Медијски могул Опра Винфри у интервјуу британском Вогу, рекла је, поводом гласина да ће ући у трку за председника САД, да у оваквој политичкој структури, пуној неистина, прљавштина, не би опстала и нагласила да то није чист… »
Опра Винфри се неће кандидовати за председника САД: То није чист посао, убило би ме!
Телеграф 04.07.2018
Винфријева је том изјавом окончала спекулације о томе да ли ће ући у трку за Белу кућу, које су настале након њеног говора на додели Златних глобуса. Америчка водитељка Опра Винфри потврдила је за британски "Вог" да се неће… »
Опра демантовала наводе: Винфри: Не кандидујем се за председника, то би ме убило
Блиц 04.07.2018
Америчка водитељка Опра Винфри потврдила је за британски "Вог" да се неће кандидовати за председничке изборе у САД 2020. године, рекавши да би је то "убило". "У тој политичкој структури, све неистине, ср***, ужаси, ствари које… »
Опра Винфри: У оваквој политичкој структури не бих опстала
Данас 03.07.2018
Медијски могул Опра Винфри у интервјуу британском Вогу, рекла је, поводом гласина да ће ући у трку за председника САД, рекла је да у оваквој политичкој структури, пуној неистина, прљавштина, не бих опстала и нагласила да то није… »
Вести дана »
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 43 повезане