Povezane vesti

Opra ipak ne ulazi u trku za predsednicu SAD: Ne bih tu opstala

Opra ipak ne ulazi u trku za predsednicu SAD: Ne bih tu opstala

Radio 021 04.07.2018
Medijski mogul Opra Vinfri u intervjuu britanskom Vogu, rekla je, povodom glasina da će ući u trku za predsednika SAD, da u ovakvoj političkoj strukturi, punoj neistina, prljavština, ne bi opstala i naglasila da to nije čist posao. Vinfri se slikala… »
Opra Vinfri se neće kandidovati za predsednika SAD: To nije čist posao, ubilo bi me!

Opra Vinfri se neće kandidovati za predsednika SAD: To nije čist posao, ubilo bi me!

Telegraf 04.07.2018
Vinfrijeva je tom izjavom okončala spekulacije o tome da li će ući u trku za Belu kuću, koje su nastale nakon njenog govora na dodeli Zlatnih globusa. Američka voditeljka Opra Vinfri potvrdila je za britanski "Vog" da se neće kandidovati za… »
Opra demantovala navode: Vinfri: Ne kandidujem se za predsednika, to bi me ubilo

Opra demantovala navode: Vinfri: Ne kandidujem se za predsednika, to bi me ubilo

Blic 04.07.2018
Američka voditeljka Opra Vinfri potvrdila je za britanski "Vog" da se neće kandidovati za predsedničke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da bi je to "ubilo". "U toj političkoj strukturi, sve neistine, sr***, užasi, stvari koje se dešavaju iza… »
Opra Vinfri: U ovakvoj političkoj strukturi ne bih opstala

Opra Vinfri: U ovakvoj političkoj strukturi ne bih opstala

Danas 03.07.2018
Medijski mogul Opra Vinfri u intervjuu britanskom Vogu, rekla je, povodom glasina da će ući u trku za predsednika SAD, rekla je da u ovakvoj političkoj strukturi, punoj neistina, prljavština, ne bih opstala i naglasila da to nije čist posao. Vinfri… »

Vesti dana »