Povezane vesti
Odvukao je u hotelsku sobu: Đole otkrio kako je započeo vezu sa Vesnom i gde je tada bila Slađa
Blic 04.07.2018
Đole i Vesna Đogani su gostovali kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrili kako je izgledao momenat kada su shvatili da se sviđaju jedno drugom. Ognjen je pitao da li je Đole Vesnu primetio još tokom njenog igranja u grupi. - On mene uopšte nije… »
Bila mu je plesačica u grupi i ućutkivao je: Đole Đogani otkrio kako je Vesnu odvukao u hotelsku sobu, a evo gde je tad…
Kurir 04.07.2018
Đole Đogani, koji je bio u braku sa Slađom i s kojom ima dvoje dece, priznao je da je Vesnu priveo tek kad se razveo od Delibašićke. OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ĐOGANI: Đole pričao o Luni, a onda progovorio i o Anabeli! Vesnina reakcija sve… »
Ovo je prava istina o porodici Đogani: Đole pričao o Luni, a onda progovorio i o Anabeli! Vesnina reakcija sve odaje…
Kurir 04.07.2018
Vesna i Đole Đogani nisu podržavali Lunu Đogani zbog odluke da učestvuje u rijalitiju, a "To je malo nezgodno i nezahvalno pitanje. Mi smo pričali. Imali smo dva, tri intervjua, u jednom sam je podržao, u drugom nisam. Mi smo bili protiv da uđe u… »
Luna nije naše dete! Đole i Vesna Đogani pričali o rođaki, pa jedva izgovorili OVO!
Svet plus 04.07.2018
Nije im bilo svejedno kada su čuli pitanje koje im je postavio gledalac. Prvi put u emisiji "AmiDži šou" gosti su bili i Đole i Vesna Đogani. U emisiju Ognjena Amidžića uključio se gledalac koji je od Đoleta i Vesne želeo da čuje da li su… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana