Povezane vesti

Oglasio se direktor "Jazz travela": Zaustavio sam autobuse u Kragujevcu i Kraljevu, jer su mi Grci zapretili

Oglasio se direktor "Jazz travela": Zaustavio sam autobuse u Kragujevcu i Kraljevu, jer su mi Grci zapretili

Telegraf 04.07.2018
Ugovori sa Grcima bili su veoma rigorozni, posebno sa datumima plaćanja. Goran Pavlović, direktor turističke agencije "Jazz travel" koja je otkazala letovanje putnicima koji tek što su krenuli u Grčku, kaže da je morao da zaustavi dva autobusa u… »
Vlasnik agencije koja je vratila putnike iz Kraljeva: Vratićemo novac ili obezbediti drugo letovanje

Vlasnik agencije koja je vratila putnike iz Kraljeva: Vratićemo novac ili obezbediti drugo letovanje

Glas Zapadne Srbije 04.07.2018
Čačak – Oko 80 Čačana koji su sa dva autobosa krenuli na letovanje u Grčku vraćeno je iz Kraljeva, jer vlasnik turističke agencije preko koje su organizovali aranžamne, nije uplatio smeštaj u turističkim objektima. Korisnici usluga kažu da su… »
Među prevarenima i turisti iz Valjeva

Među prevarenima i turisti iz Valjeva

Patak online 04.07.2018
VALJEVO- Skoro 100 putnika iz više srpskih gradova prevareno je za letovanje u Grčkoj! Umesto do Paralije i Olimpik biča, turisti su sa dva autobusa iz Čačka, odakle je bio polazak, stigli do Kragujevca i Kraljeva, gde su im vozači saopštili da je… »

Vesti dana »