Повезане вести

Огласио се директор "Јазз травела": Зауставио сам аутобусе у Крагујевцу и Краљеву, јер су ми Грци запретили

Огласио се директор "Јазз травела": Зауставио сам аутобусе у Крагујевцу и Краљеву, јер су ми Грци запретили

Телеграф 04.07.2018
Уговори са Грцима били су веома ригорозни, посебно са датумима плаћања. Горан Павловић, директор туристичке агенције "Јазз травел" која је отказала летовање путницима који тек што су кренули у Грчку, каже да је морао да… »
Власник агенције која је вратила путнике из Краљева: Вратићемо новац или обезбедити друго летовање

Власник агенције која је вратила путнике из Краљева: Вратићемо новац или обезбедити друго летовање

Глас Западне Србије 04.07.2018
Чачак – Око 80 Чачана који су са два аутобоса кренули на летовање у Грчку враћено је из Краљева, јер власник туристичке агенције преко које су организовали аранжамне, није уплатио смештај у туристичким објектима. Корисници… »
Међу преваренима и туристи из Ваљева

Међу преваренима и туристи из Ваљева

Патак онлине 04.07.2018
ВАЉЕВО- Скоро 100 путника из више српских градова преварено је за летовање у Грчкој! Уместо до Паралије и Олимпик бича, туристи су са два аутобуса из Чачка, одакле је био полазак, стигли до Крагујевца и Краљева, где су им… »

Вести дана »