Povezane vesti

Plav: Pronađeno telo bebe bačene u reku

Plav: Pronađeno telo bebe bačene u reku

Mondo 04.07.2018
Telo četvoromesečne bebe pronađeno je večeras kilometar i po od mesta gde ga je majka čiji su inicijali E.K. (18) iz Plava bacila u reku, potvrdio je državni tužilac Hasan Lukač koji je naložio obdukciju. Foto: MONDO/Goran Sivački Ilustracija… »
Pronađeno telo bebe bačene u crnogorsku reku: Majka sve priznala

Pronađeno telo bebe bačene u crnogorsku reku: Majka sve priznala

Srbija danas 04.07.2018
Tužilaštvo naredilo obdukciju. Telo bebe koju je majka bacila u reku je pronađeno. Četvoromesečno dete nađeno je kilometar i po od mesta gde ga je bacila majka E. K., potvrdio državni tužilac Hasan Lukač. On u cilju sprovođenja dalje istrage… »
Pronađena beba koju je majka bacila u reku: Čedomorki preti kazna od najmanje 10 godina zatvora

Pronađena beba koju je majka bacila u reku: Čedomorki preti kazna od najmanje 10 godina zatvora

Telegraf 04.07.2018
To je potvrdio državni tužilac Hasan Lukač koji je dodao da je naložio da se obavi obdukcija tela. Četvoromesečna beba pronađena je večeras kilometar i po od mesta gde ga je bacila majka Edina Kastrati (18). Umotala sam sina u ćebe, bacila u reku… »
Kilometar i po od mesta gde ga je bacila u reku: Pronađeno telo bebe čedomorke iz Plava

Kilometar i po od mesta gde ga je bacila u reku: Pronađeno telo bebe čedomorke iz Plava

Kurir 04.07.2018
Četvoromesečno dete pronađeno je kilometar i po od mesta gde ga je bacila majka Edina Kastrati (18), potvrdio je državni tužilac Hasan Lukač. On u cilju sprovođenja dalje istrage nije saopštio više detalja, osim da je naložio da se obavi… »
Edina priznala da je bebu bacila u rijeku: “Nisu me htjeli ni muž, ni otac sa tim djetetom”

Edina priznala da je bebu bacila u rijeku: “Nisu me htjeli ni muž, ni otac sa tim djetetom”

Sandžak press 04.07.2018
Viši državni tužilac Hasan Lukač odredio je trodnevno zadržavanje Edini Kastrati (18) nakon što je priznala da je 29. juna svog četvoromjesečnog sina bacila u Plavsku rijeku. Tužilac je taj postupak Kastratijeve, koja je do prošle sedmice… »
Muk i jeza posle iskaza majke koja je bacila bebicu u Plavsku reku: Sina sam nahranila, obukla, umotala u ćebe i krenula! Nisu…

Muk i jeza posle iskaza majke koja je bacila bebicu u Plavsku reku: Sina sam nahranila, obukla, umotala u ćebe i krenula! Nisu…

Kurir 04.07.2018
Viši državni tužilac Hasan Lukač odredio je trodnevno zadržavanje Edini Kastrati (18) pošto je priznala da je 29. juna svog četvoromesečnog sina bacila u Plavsku reku. Tužilac je taj postupak Kastratijeve, koja je do prošle sedmice živela sa… »
Umotala sam sina u ćebe, bacila u reku i gledala kako pluta: Užasavajuće priznanje majke iz Crne Gore

Umotala sam sina u ćebe, bacila u reku i gledala kako pluta: Užasavajuće priznanje majke iz Crne Gore

Telegraf 04.07.2018
Zamenik državnog tužioca u Bijelom Polju Hasan Lukač juče je Edini odredio zadržavanje od 72 sata, zbog sumnje da je 29. juna u plavsku reku bacila muško dete staro četiri meseca. Osamnaestogorišnja Edina Kastrati, koja je juče uhapšena pod… »

Vesti dana »