Повезане вести

Плав: Пронађено тело бебе бачене у реку

Плав: Пронађено тело бебе бачене у реку

Мондо 04.07.2018
Тело четворомесечне бебе пронађено је вечерас километар и по од места где га је мајка чији су иницијали Е.К. (18) из Плава бацила у реку, потврдио је државни тужилац Хасан Лукач који је наложио обдукцију. Фото: МОНДО/Горан… »
Пронађена беба коју је мајка бацила у реку: Чедоморки прети казна од најмање 10 година затвора

Пронађена беба коју је мајка бацила у реку: Чедоморки прети казна од најмање 10 година затвора

Телеграф 04.07.2018
То је потврдио државни тужилац Хасан Лукач који је додао да је наложио да се обави обдукција тела. Четворомесечна беба пронађена је вечерас километар и по од места где га је бацила мајка Едина Кастрати (18). Умотала сам сина у… »
Пронађено тело бебе бачене у црногорску реку: Мајка све признала

Пронађено тело бебе бачене у црногорску реку: Мајка све признала

Србија данас 04.07.2018
Тужилаштво наредило обдукцију. Тело бебе коју је мајка бацила у реку је пронађено. Четворомесечно дете нађено је километар и по од места где га је бацила мајка Е. К., потврдио државни тужилац Хасан Лукач. Он у циљу спровођења… »
Километар и по од места где га је бацила у реку: Пронађено тело бебе чедоморке из Плава

Километар и по од места где га је бацила у реку: Пронађено тело бебе чедоморке из Плава

Курир 04.07.2018
Четворомесечно дете пронађено је километар и по од места где га је бацила мајка Едина Кастрати (18), потврдио је државни тужилац Хасан Лукач. Он у циљу спровођења даље истраге није саопштио више детаља, осим да је наложио да… »
Едина признала да је бебу бацила у ријеку: “Нису ме хтјели ни муж, ни отац са тим дјететом”

Едина признала да је бебу бацила у ријеку: “Нису ме хтјели ни муж, ни отац са тим дјететом”

Санџак пресс 04.07.2018
Виши државни тужилац Хасан Лукач одредио је тродневно задржавање Едини Кастрати (18) након што је признала да је 29. јуна свог четворомјесечног сина бацила у Плавску ријеку. Тужилац је тај поступак Кастратијеве, која је до… »
Мук и језа после исказа мајке која је бацила бебицу у Плавску реку: Сина сам нахранила, обукла, умотала у ћебе и кренула! Нису…

Мук и језа после исказа мајке која је бацила бебицу у Плавску реку: Сина сам нахранила, обукла, умотала у ћебе и кренула! Нису…

Курир 04.07.2018
Виши државни тужилац Хасан Лукач одредио је тродневно задржавање Едини Кастрати (18) пошто је признала да је 29. јуна свог четворомесечног сина бацила у Плавску реку. Тужилац је тај поступак Кастратијеве, која је до прошле… »
Умотала сам сина у ћебе, бацила у реку и гледала како плута: Ужасавајуће признање мајке из Црне Горе

Умотала сам сина у ћебе, бацила у реку и гледала како плута: Ужасавајуће признање мајке из Црне Горе

Телеграф 04.07.2018
Заменик државног тужиоца у Бијелом Пољу Хасан Лукач јуче је Едини одредио задржавање од 72 сата, због сумње да је 29. јуна у плавску реку бацила мушко дете старо четири месеца. Осамнаестогоришња Едина Кастрати, која је јуче… »

Вести дана »