Povezane vesti
Muke srpskih turista
RTV 04.07.2018
KRALJEVO - Umesto odredišta u Grčkoj, 86 putnika iz nekoliko gradova, koji su aranžmane platili čačanskoj turističkoj agenciji "Džez travel", putovanje su završili u Kraljevu, uz obrazloženje da vlasnik agencije nije izmirio obaveze prema grčkim… »
Vlasnik „Džez travela” kupio autobuse i ostao bez novca
Politika 04.07.2018
Ovako Goran Pavlović pravda to što je sto putnika na putu ka Grčkoj vratio kući i uskratio im odmor koji su u celosti platili. Goran Pavlović, direktor turističke agencije „Džez travel” koja je otkazala letovanje putnicima koji tek što su… »
Oglasio se direktor agencije koja je izbacila iz autobusa putnike za Grčku: Dugovali smo pare Grcima, imao sam neplanirane…
Kurir 04.07.2018
Goran Pavlović, direktor čačanske turističke agencije "Jazz travel" koja je otkazala letovanje putnicima tek što su krenuli za Grčku, rekao je danas da je to uradio kada su mu grčki partneri javili da neće primiti goste zbog neizmirenih dugova… »
Putnici kojima je otkazano letovanje sat vremena posle polaska dobiće nazad svoje pare
Radio 021 04.07.2018
Direktor čačanske turističke agencije "Jazz travel" Goran Pavlović, koja je otkazala letovanje putnicima tek što su krenuli za Grčku, rekao je da je to uradio kada su mu grčki partneri javili da neće primiti goste zbog neizmirenih dugova agencije… »
Direktor agencije: Putnicima koji su se vratili s letovanja će biti nadoknađeno letovanje
Nova ekonomija 04.07.2018
Goran Pavlović, direktor čačanske turističke agencije Jazz travel koja je otkazala letovanje putnicima tek što su krenuli za Grčku, rekao je da je to uradio kada su mu grčki partneri javili da neće primiti goste zbog neizmirenih dugova agencije… »
"Imao sam neplanirane izdatke pa sam ostao bez novca": Ovako se u policiji pravdao direktor agencije čiji putnici nisu stigli…
Blic 04.07.2018
Protiv Gorana Pavlovića, vlasnika čačanske turističke agencije "Jazz Travel", biće podneta krivična prijava zbog prevare 96 turista, od kojih je naplatio 1,3 miliona dinara, a onda im otkazao letovanje u Grčkoj i to posle sat vreman putovanja prema… »
Direktor agencije: Putnicima će biti nadoknađeno letovanje
N1 Info 04.07.2018
Goran Pavlović, direktor čačanske turističke agencije "Jazz travel" koja je otkazala letovanje putnicima tek što su krenuli za Grčku, rekao je da je to uradio kada su mu grčki partneri javili da neće primiti goste zbog neizmirenih dugova agencije… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura uputila otvoreno pismo studentima i pozvala ih na dijalog
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 5 satijoš 1 povezana