Повезане вести

Муке српских туриста

Муке српских туриста

РТВ 04.07.2018
КРАЉЕВО - Уместо одредишта у Грчкој, 86 путника из неколико градова, који су аранжмане платили чачанској туристичкој агенцији "Џез травел", путовање су завршили у Краљеву, уз образложење да власник агенције није измирио… »
Власник „Џез травела” купио аутобусе и остао без новца

Власник „Џез травела” купио аутобусе и остао без новца

Политика 04.07.2018
Овако Горан Павловић правда то што је сто путника на путу ка Грчкој вратио кући и ускратио им одмор који су у целости платили. Горан Павловић, директор туристичке агенције „Џез травел” која је отказала летовање путницима који… »
Огласио се директор агенције која је избацила из аутобуса путнике за Грчку: Дуговали смо паре Грцима, имао сам непланиране…

Огласио се директор агенције која је избацила из аутобуса путнике за Грчку: Дуговали смо паре Грцима, имао сам непланиране…

Курир 04.07.2018
Горан Павловић, директор чачанске туристичке агенције "Јазз травел" која је отказала летовање путницима тек што су кренули за Грчку, рекао је данас да је то урадио када су му грчки партнери јавили да неће примити госте због… »
Путници којима је отказано летовање сат времена после поласка добиће назад своје паре

Путници којима је отказано летовање сат времена после поласка добиће назад своје паре

Радио 021 04.07.2018
Директор чачанске туристичке агенције "Јазз травел" Горан Павловић, која је отказала летовање путницима тек што су кренули за Грчку, рекао је да је то урадио када су му грчки партнери јавили да неће примити госте због… »
Директор агенције: Путницима који су се вратили с летовања ће бити надокнађено летовање

Директор агенције: Путницима који су се вратили с летовања ће бити надокнађено летовање

Нова економија 04.07.2018
Горан Павловић, директор чачанске туристичке агенције Јазз травел која је отказала летовање путницима тек што су кренули за Грчку, рекао је да је то урадио када су му грчки партнери јавили да неће примити госте због неизмирених… »
Директор агенције: Путницима ће бити надокнађено летовање

Директор агенције: Путницима ће бити надокнађено летовање

Н1 Инфо 04.07.2018
Горан Павловић, директор чачанске туристичке агенције "Јазз травел" која је отказала летовање путницима тек што су кренули за Грчку, рекао је да је то урадио када су му грчки партнери јавили да неће примити госте због… »
"Имао сам непланиране издатке па сам остао без новца": Овако се у полицији правдао директор агенције чији путници нису стигли…

"Имао сам непланиране издатке па сам остао без новца": Овако се у полицији правдао директор агенције чији путници нису стигли…

Блиц 04.07.2018
Против Горана Павловића, власника чачанске туристичке агенције "Јазз Травел", биће поднета кривична пријава због преваре 96 туриста, од којих је наплатио 1,3 милиона динара, а онда им отказао летовање у Грчкој и то после сат… »

Вести дана »