Povezane vesti
Ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom
Vesti online 04.07.2018
Vremešna Amerikanka optužena je da je iz vatrenog oružja pucala u svog 72-godišnjeg sina zbog njegovih planova da je smesti u dom za stare, što se njoj nikako nije svidelo, a uhapšena je pod sumnjom za ubistvo, rekla je policija. Ana Mae Blesing (92)… »
Majka (92) ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom, a nakon toga sela na ljuljašku: Policija zatekla stravičan…
Telegraf 04.07.2018
Htela je i sebi da oduzme život. Jedna starica (92) iz Arizone ubila je svog 72-godišnjeg sina zato što je hteo da je smesti u starački dom. Ana Mae Blesing, koja je optužena za ubistvo, otkrila je namere svog sina, piše Bi-Bi-Si. - On je uzeo moj život… »
Sin hteo da pošalje majku (92) u starački dom, ona dohvatila pištolj: Zatekli smo je smirenu u ljuljaški...
Blic 04.07.2018
Starica (92) ubila je svog 72-godišnjeg sina zato što je želeo da je smesti u starački dom i pokušala da ubije njegovu partnerku. Ona je planirala da nakon ubistva izvrši samoubistvo, ali to se na kraju nije dogodilo. - On je uzeo moj život, pa sam ja… »
Ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom
N1 Info 04.07.2018
Vremešna Amerikanka optužena je da je iz vatrenog oružja pucala u svog 72-godišnjeg sina zbog njegovih planova da je smesti u dom za stare, što se njoj nikako nije svidelo, a uhapšena je pod sumnjom za ubistvo, rekla je policija. Ana Mae Blesing (92)… »
Baba (92) iz pakla: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je…
Kurir 04.07.2018
Ana Mej Blesing (92) godine odlučila je da ubije svog sina (72) zato što je planirao da je smesti u starački dom. Prozrela je njegove namere, a prilikom hapšenja navodno je rekla: "On je uzeo moj život, pa sam ja uzela njegov". Ana Mej, koja je u kući u… »
Vesti dana »
Pomen premijeru Zoranu Đinđiću: Građani, simpatizeri i stranačke kolege odaju poštu na groblju, Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen (foto)
Blic pre 24 minutajoš 57 povezanih
Cena sirove nafte ponovo dostigla 100 dolara po barelu: Plan oslobađanja strateških rezervi nije smirio strahove od rata s Iranom
Forbes pre 59 minutajoš 35 povezanih
Sunčano i toplo još nekoliko dana, a zatim stižu kiša, pljuskovi i zahlađenje
NIN pre 33 minutajoš 27 povezanih