Povezane vesti

Ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom

Vesti online 04.07.2018
Vremešna Amerikanka optužena je da je iz vatrenog oružja pucala u svog 72-godišnjeg sina zbog njegovih planova da je smesti u dom za stare, što se njoj nikako nije svidelo, a uhapšena je pod sumnjom za ubistvo, rekla je policija. Ana Mae Blesing (92)… »
Majka (92) ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom, a nakon toga sela na ljuljašku: Policija zatekla stravičan…

Majka (92) ubila sina jer je hteo da je smesti u starački dom, a nakon toga sela na ljuljašku: Policija zatekla stravičan…

Telegraf 04.07.2018
Htela je i sebi da oduzme život. Jedna starica (92) iz Arizone ubila je svog 72-godišnjeg sina zato što je hteo da je smesti u starački dom. Ana Mae Blesing, koja je optužena za ubistvo, otkrila je namere svog sina, piše Bi-Bi-Si. - On je uzeo moj život… »
Sin hteo da pošalje majku (92) u starački dom, ona dohvatila pištolj: Zatekli smo je smirenu u ljuljaški...

Sin hteo da pošalje majku (92) u starački dom, ona dohvatila pištolj: Zatekli smo je smirenu u ljuljaški...

Blic 04.07.2018
Starica (92) ubila je svog 72-godišnjeg sina zato što je želeo da je smesti u starački dom i pokušala da ubije njegovu partnerku. Ona je planirala da nakon ubistva izvrši samoubistvo, ali to se na kraju nije dogodilo. - On je uzeo moj život, pa sam ja… »

N1 Info 04.07.2018
Vremešna Amerikanka optužena je da je iz vatrenog oružja pucala u svog 72-godišnjeg sina zbog njegovih planova da je smesti u dom za stare, što se njoj nikako nije svidelo, a uhapšena je pod sumnjom za ubistvo, rekla je policija. Ana Mae Blesing (92)… »
Baba (92) iz pakla: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je…

Baba (92) iz pakla: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je…

Kurir 04.07.2018
Ana Mej Blesing (92) godine odlučila je da ubije svog sina (72) zato što je planirao da je smesti u starački dom. Prozrela je njegove namere, a prilikom hapšenja navodno je rekla: "On je uzeo moj život, pa sam ja uzela njegov". Ana Mej, koja je u kući u… »

Vesti dana »